El Periódico - Català

Presó per a l’exhibicion­ista i abusador en sèrie de la Marina del Port

- GUILLEM SÁNCHEZ

Els Mossos d’Esquadra han traslladat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 10 de Barcelona l’abusador en sèrie i exhibicion­ista detingut dilluns passat, tal com va avançar EL PERIÓDICO. La jutge va ordenar ahir el seu ingrés a presó provisiona­l i sense fiança.

En un procedimen­t enviat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la togada destaca el succeït al parc Residencia­l del Radi del barri de La Marina del Port –J. C. E. va fer tocaments a una menor d’11 anys i va mostrar els seus genitals a altra de 8– i que el detingut està sent investigat per uns altres sis delictes contra la llibertat sexual dels menors per justificar la seva decisió de mantenir el sospitós tancat sense fiança fins que se celebrin els judicis per aquests fets. «Existeix el risc de reiteració delictiva [...] per decretar la presó preventiva perquè, en cas de no acordar-se, facilitari­a que l’investigat continués amb la seva trajectòri­a», raona la jutge al seu escrit.

Nou detencions prèvies

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dilluns per 10a vegada J. J. C. E., un home d’uns 50 anys de nacionalit­at espanyola. Ja havia sigut detingut en nou ocasions anteriors, però, després de passar a disposició judicial, va recuperar sempre la seva llibertat.

El penúltim arrest es va produir sis dies abans de l’últim, dimarts passat, 4 de maig. Va ser emmanillat per agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona després de mostrar els genitals en un parc infantil de la zona per on actua, el barri de la Marina del Port i els seus voltants, sempre dins del districte de Sants-Montjuïc.

Al tractar-se d’un individu ben conegut per part dels agents municipals, després de l’arrest la Guàrdia Urbana va poder relacionar-lo amb dos incidents més registrats hores abans no lluny del parc infantil: dos abusos sexuals a dues noies, una d’elles menor.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain