El Periódico - Català

El parc del Tibidabo reobre amb un preu de 35 euros i el 30% d’aforament

- TONI SUST

Tot i que amb un nombre limitat i mantenint la prevenció –i també amb alguna atracció encara tancada–, els barcelonin­s podran tornar demà a un dels llocs més especials de la ciutat: el parc d’atraccions del Tibidabo, que reobre amb l’esperança que la mesura no tingui marxa enrere, com va passar a l’estiu. Ho fa amb un aforament limitat al 30% i totes les precaucion­s sanitàries. Les noves tarifes eleven l’entrada per a adults i nens de més d’1,20 metres d’alçada a 35 euros, davant els 28,5 que costava abans.

L’últim any ha sigut una muntanya russa per al parc del Tibidabo. Va reobrir el 4 de juliol després d’estar tancat des del 14 de març, quan es va declarar l’estat d’alarma i es va iniciar el confinamen­t domiciliar­i de la població. Va tornar a tancar del 20 de juliol a l’1 d’agost. Va tancar del 16 d’octubre al 5 de gener i ho va fer de nou del 6 de març fins avui.

Dos tinents d’alcalde, Jaume Collboni i Albert Batlle, i la directora del parc, Rosa Ortiz, van anunciar ahir l’obertura d’una temporada en què el parc celebrarà el seu 120è aniversari, marcat substancia­lment pels canvis que es volen introduir en la mobilitat associada a la instal·lació. D’ara endavant, es considerar­à com a accés principal al parc l’estació inferior del funicular, a la plaça del Doctor Andreu, des de la qual sortirà la principal novetat del Tibidabo, la Cuca de Llum, la inauguraci­ó de la qual està prevista per a la primera quinzena de juny. Ja no hi haurà llançadore­s que vagin al cim del Tibidabo.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain