El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

Objetivo: Londres 22.15 hores. | CUATRO

De Babak Najafi. Amb Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman. EUA, 2015. Acció, 99 minuts El primer ministre britànic ha mort en circumstàn­cies misteriose­s. El seu funeral és un esdevenime­nt on van tots els líders rellevants d’Occident. Però el que comença sent l’esdevenime­nt amb més seguretat del planeta es converteix en un complot mortal.

El aficionado 22.00 hores. | BETEVÉ

De Krzysztof Kieslowski. Amb Jerzy Stuhr, Malgorzata Zabkowska, Ewa Pokas, Stefan Czyzewski, Jerzy Nowak, Tadeusz Bradecki. Polònia, 1979. Drama, 112 minuts L’administra­dor d’una empresa estatal decideix comprar una càmera per filmar totes les fases de la vida de la seva filla, però no trigarà a convertir-se en un cineasta amateur des del moment en què la seva empresa el requereix per filmar una festa de la fàbrica.

Argo 22.10 hores. | TVE-1

De Ben Affleck. Amb Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin, John Goodman, Victor Garber, Tate Donovan, Clea DuVall, Scoot McNairy. EUA-Regne Unit, 2012. Drama, 120 minuts El 4 de novembre del 1979, mentre la revolució iraniana arriba al seu punt àlgid, uns activistes irrompen a l’ambaixada dels Estats Units a Teheran i prenen 52 presoners nord-americans. No obstant això, enmig del caos, sis d’ells aconseguei­xen escapar-se i troben refugi a casa de l’ambaixador canadenc.

El Golem de Limehouse 22.45 hores. | TV-3

De Juan Carlos Medina. Amb Bill Nighy, Olivia Cooke, Douglas Booth, Daniel Mays, Sam Reid, María Valverde. Regne Unit, 2016. Intriga, 109 minuts Londres, 1880. Una sèrie d’assassinat­s sacsegen el ja de per si mateix perillós districte de Limehouse, i els veïns estan desesperat­s pels monstruoso­s crims comesos per un assassí que es fa dir el Golem. La policia, per a no perdre la popularita­t del detectiu al comandamen­t, posa a l’experiment­at detectiu Kildare al capdavant de la investigac­ió.

Viridiana 23.45 hores. | LA 2

De Luis Buñuel. Amb Silvia Pinal, Francisco Rabal, Fernando Rey, José Calvo, Margarita Lozano. Mèxico-Espanya, 1961. Drama, 90 minuts El Jaime viu retirat en una hisenda abandonada des de la mort de la seva esposa, ocorreguda el mateix dia del seu casament.

 ??  ?? Guardonada amb tres premis Oscar, incloent-hi el de millor pel·lícula.
Guardonada amb tres premis Oscar, incloent-hi el de millor pel·lícula.
 ??  ?? Relat sobre la naturalesa autodestru­ctiva del setè art.
Relat sobre la naturalesa autodestru­ctiva del setè art.
 ??  ?? Seqüela d’Objectiu: La Casa Blanca.
Seqüela d’Objectiu: La Casa Blanca.
 ??  ?? Film gòtic emplaçat a la lúgubre Londres victoriana.
Film gòtic emplaçat a la lúgubre Londres victoriana.
 ??  ?? Basada en la novel·la Halma, de Benito Pérez Galdós.
Basada en la novel·la Halma, de Benito Pérez Galdós.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain