El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

Infierno de cobardes 22.30 hores. | PARAMOUNT

De Clint Eastwood. Amb Clint Eastwood, Verna Bloom, Mariana Hill. EUA, 1973. Western, 102 minuts u1870, un foraster passa a cavall per la tomba de Jim Duncan, antic xèrif de la ciutat fronterera de Lago. Els propietari­s de la companyia minera, Dave Drake i Morgan Allen, el contracten perquè els defensi de tres pistolers que estan a punt d’arribar a la ciutat.

Como Dios 22.30 hores. | NEOX

De Tom Shadyac. Amb Jim Carrey, Morgan Freeman, Jennifer Aniston, Philip Baker Hall, Catherine Bell, Lisa Ann Walter. EUA, 2003. Comèdia, 101 minuts uDesprés de passar el pitjor dia de la seva vida, el reporter de televisió Bruce Nolan recrimina a Déu el seu desconeixe­ment sobre els assumptes que gestiona. Quan sent la seva queixa, el Senyor decideix anar-se’n de vacances i passar-li al Bruce tota la seva feina i tot el seu poder.

Wasabi: El trato sucio de la mafia 22.30 hores. | FDF

De Gérard Krawczyk. Amb Jean Reno, Michel Muller, Ryoko Hirosue, Carole Bouquet, Yoshi Oida, Christian Sinniger. França, 2001. Intriga, 94 minuts uEl Hubert és un inspector de policia amb uns mètodes poc ortodoxos, però amb un cor tendre, a qui obliguen a fer unes vacances. Dos dies després de començar-les, un advocat de Tòquio li truca per informar-lo que la dona de la seva vida, desaparegu­da 20 anys enrere, ha mort.

Jason Bourne 22.50 hores. | CUATRO

De Paul Greengrass. Amb Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones, Neve Gachev, Ato Essandoh, Riz Ahmed, Bill Camp, Vinzenz Kiefer. EUA, 2016. Acció, 123 minuts uDesprés de venjar-se, descobrir la seva veritable identitat i creure que havia arribat la fi dels seus creadors, Jason Bourne va aconseguir una tranquil·litat momentània i va decidir desaparèix­er per sempre.

Diré el teu nom 22.10 hores. | TV-3

De Sean Penn. Amb Charlize Theron, Javier Bardem, Brandon Phillips. EUA, 2016. Drama, 130 minuts uDurant una missió de rescat a Libèria, Wren Pradier coneix Miguel León, un metge apassionat que ha dedicat la vida a treballar als països més perillosos del continent.

 ?? ?? Western dirigit i protagonit­zat per Clint Eastwood. Cinquena pel·lícula de la saga de Jason Bourne.
Western dirigit i protagonit­zat per Clint Eastwood. Cinquena pel·lícula de la saga de Jason Bourne.
 ?? ?? Thriller d’acció amb guió de Luc Besson.
Thriller d’acció amb guió de Luc Besson.
 ?? ?? Comèdia fantàstica amb Jim Carrey.
Comèdia fantàstica amb Jim Carrey.
 ?? ?? Dirigida per Sean Penn, amb Charlize Theron i Javier Bardem.
Dirigida per Sean Penn, amb Charlize Theron i Javier Bardem.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain