El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

La última jugada 22.35 hores. | NEOX

De Scott Mann. Amb Dave Bautista, Pierce Brosnan, Ray Stevenson, Amit Shah, Martyn Ford, Ralph Brown, Victoria Broom. Regne Unit, 2018. Intriga, 104 minuts uLa trama es desenvolup­a durant un partit de futbol de gran magnitud en el qual l’estadi és pres per un grup de criminals russos armats. Liderats pel Dimitri, exigeixen un rescat.

La hija de Dios 22.20 hores. | PARAMOUNT

De Gee Malik Linton. Amb Ana de Armas, Gabe Vargas, Sandy Tejada, Ariel Pacheco, Ismael Cruz Cordova, Anthony Ruiz, Stephen Thompson, Keanu Reeves, Mira Sorvino, Denia Brache, Laura Gómez. EUA, 2016. Intriga, 102 minuts uDesprés de ser testimoni del que sembla un succés sobrenatur­al, una jove experiment­a fenòmens inexplicab­les. Al mateix temps, un detectiu intenta descobrir la veritat sobre la mort del seu company.

¡Lumière! Comienza la aventura 22.25 hores. | BETEVÉ

De Thierry Frémaux. Amb Thierry Frémaux, Martin Scorsese, François Clerc, Benoît Duval, Leopoldo Fregoli, Loie Fuller, Madeleine Koehler, Marcel Koehler. França, 2016. Documental, 90 minuts uEl 1895, els germans Lumière van inventar el cinematògr­af i van dirigir algunes de les primeres pel·lícules de la història del cinema. Narrada per Thierry Frémaux, la pel·lícula ofereix una selecció de 108 pel·lícules restaurade­s que mostren un viatge als orígens del cinema.

Marte (The Martian) 22.30 hores. | FDF

De Ridley Scott. Amb Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Peña. EUA, 2015. Ciència-ficció, 130 minuts uEn el transcurs d’una missió tripulada a Mart, els companys de tripulació de l’astronauta Mark Watney el creuen mort després d’una tempesta violenta. No obstant això, el Watney sobreviu i es troba sol i abandonat en aquest planeta hostil. Amb subministr­aments escassos, ha de recórrer al seu enginy per subsistir.

La milla verde 0.15 hores. | PARAMOUNT

De Frank Darabont. Amb Tom Hanks, David Morse, Michael Clarke Duncan. EUA, 1999. Fantàstic, 189 minuts uAmbientad­a al sud dels Estats Units, durant la Gran Depressió. Paul Edgecomb és el vigilant penitencia­ri del passadís que separa els reclusos condemnats a mort de la cadira elèctrica.

 ?? ?? Documental sobre els creadors del cinema.
Documental sobre els creadors del cinema.
 ?? ?? Pel·lícula d’intriga protagonit­zada per Ana de Armas.
Pel·lícula d’intriga protagonit­zada per Ana de Armas.
 ?? ?? Dave Bautista i Pierce Brosnan en una escena de la pel·lícula.
Dave Bautista i Pierce Brosnan en una escena de la pel·lícula.
 ?? ?? Matt Damon en una escena de la pel·lícula.
Matt Damon en una escena de la pel·lícula.
 ?? ?? Basada en la novel·la homònima de Stephen King.
Basada en la novel·la homònima de Stephen King.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain