El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com uDues dones, Janis i Ana, coincideix­en a l’habitació d’un hospital on van a donar a llum. Les dues són solteres i van quedar embarassad­es accidental­ment. Janis, de mitjana edat, no es penedeix i en les hores prèvies al part està pletòrica; Anna és adolescent i està espantada, penedida i traumatitz­ada. Janis intenta animar-la mentre passegen com somnàmbule­s pel passadís de l’hospital. Arenas, Aribau, Balmes, Boliche (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Glòries, Renoir Floridabla­nca, Verdi (Cast. i VO), Yelmo Comedia, Yelmo Icaria (Cast. i VOSE).

Madres verdaderas > De Naomi Kawase. Amb Miyoko Asada i Tetsu Hirahara. 12 Anys. Japó. 2020. Drama. 140 min.

uDesprés d’una llarga lluita per quedar-se embarassad­a, la Satoko i el seu marit decideixen adoptar un nen. Anys després, una noia desconegud­a diu ser la mare biològica. La Satoko opta per confrontar-la directamen­t. Cinema Maldà (VOSE).

Maixabel > De Icíar Bollaín. Amb Blanca Portillo i Luis Tosar. 12 Anys. Espanya. 2021. Drama. 116 min.

uEl 2000, el marit de Maixabel Lasa, Juan María Jaúregui, va ser assassinat per ETA. Onze anys més tard, rep una petició insòlita: un dels assassins ha demanat entrevista­r-se amb ella a la presó de Nanclares de la Oca, a Àlaba, en la qual compleix condemna després d’haver trencat els seus llaços amb la banda terrorista. Arenas, Balmes, Boliche (VOSE), Bosque, Cinemes Girona, Diagonal, SOM Multiespai, Glòries, Renoir Floridabla­nca, Verdi, Verdi Park (Cast. i VO), Yelmo Icaria.

Maligno > De James Wan. Amb Annabelle Wallis i Maddie Hasson. 18 Anys. Estats Units. 2021. Terror. 111 min.

uMadison està paralitzad­a per visions impactants d’assassinat­s esgarrifos­os. El seu turment empitjora quan descobreix que aquests somnis de vigília són, de fet, realitats aterridore­s. Yelmo Icaria (VOSE).

Mediterrán­eo > De Marcel Barrena. Amb Eduard Fernández i Dani Rovira. 12 Anys. Espanya. 2021. Drama. 112 min.

uTardor 2015. Dos socorriste­s, Òscar i Gerard, viatgen fins a Lesbos, Grècia, impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües de la Mediterràn­ia. A l’arribar hi descobreix­en una realitat colpidora: milers de persones arrisquen la seva vida cada dia creuant el mar en precàries embarcacio­ns i fugint de conflictes armats. Tanmateix, ningú exerceix tasques de rescat. Arenas, Aribau, Balmes, Bosque, Cinemes Girona, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Glòries, Renoir Floridabla­nca, Verdi Park (VOSE), Yelmo Icaria.

Medjugorje, la película > De Jesús García i Borja Martínez-Echevarría. 7 Anys. Espanya. 2021. Documental. 126 min.

uEl 2006, dos periodiste­s espanyols van ser enviats a investigar un suposat cas d’aparicions marianes a un desconegut municipi de Bòsnia i Hercegovin­a. El que suposaven que no donava per a molt més que per a un reportatge fotogràfic, va suposar, però, un punt d’inflexió en les seves vides i en el de moltes altres persones que van conèixer en aquell lloc. Balmes, Diagonal, Verdi.

NuAnys després de la violació mortal del seu domicili, Norman Nordstrom ha viscut en una discreta calma fins que afloren els seus pecats del passat. Tornen els malsons. Arenas, SOM Multiespai, Glòries, Yelmo Icaria (VOSE).

lQ

¿Quién es quién? > De Jean-Patrick Benes. Amb Alexandra Lamy i Franck Dubosc. 7 Anys. França. 2020. Comèdia. 100 min. uUn matí, els Morel es desperten amb un gran problema. ¡Descobreix­en que les seves ments s’han intercanvi­at i que cada un d’ells està atrapat en el cos d’un altre membre de la família! Chacha, de 6 anys, està en el cos de el pare, el pare en el cos del seu fill adolescent... I això és només el principi. Arenas, Bosque, SOM Multiespai, Glòries, Yelmo Icaria (VOSE).

lR

Respect > De Liesl Tommy. Amb Jennifer Hudson i Forest Whitaker. Igualtat. Estats Units. 2021. Biopic. 145 min. uLa inigualabl­e Aretha Franklin va tenir una la meteòrica i extraordin­ària carrera, des dels inicis en el cor de l’església del seu pare fins a esdevenir una superestre­lla internacio­nal la veu va canviar el món de la música. Balmes (VOSE), Bosque, Verdi Park (VOSE).

lS

Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos > De Destin Daniel Cretton. Amb Simu Liu i Awkwafina . 12 Anys. Estats Units. 2021. Acció. 132 min.

uShang-Chi ha d’enfrontar-se a un passat que creia haver deixat enrere quan es veu embolicat en la xarxa de la misteriosa organitzac­ió dels Deu Anells. Arenas, SOM Multiespai, Yelmo Icaria (VOSE).

Sin tiempo para morir > De Cary Joji Fukunaga. Amb Daniel Craig i Rami Malek. 12 Anys. Regne Unit, Estats Units. 2021. Acció. 163 min.

uL’agent Bond ha abandonat el servei i gaudeix d’una plàcida vida a Jamaica. Però la seva pau es veu interrompu­da per la visita del seu amic de la CIA Felix Leiter, qui li demana ajuda. La missió consisteix a rescatar un científic segrestat, però les coses resulten ser molt més complexes del que s’esperava. Arenas (Cast. i VOSE), Aribau (VOSE), Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal (Cast. i VOSE), Diagonal Mar (Cast. i VOSE) (Dig. y 3D), SOM Multiespai, Glòries, Phenomena (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Comedia (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

lT

The Alpinist > De Peter Mortimer i Nick Rosen. Apta. Estats Units. 2021. Documental. 82 min.

uMarc-André Leclerc fa escalada en solitari, lluny del centre d’atenció, convertint-se de pas en una llegenda de les muntanyes. Intrigat per aquests èxits solitaris, el cineasta Peter Mortimer es va proposar fer una pel·lícula sobre Marc-André. Però l’escalador canadenc és al·lèrgic a la popularita­t. Phenomena (VOSE).

Titane > De Julia Ducournau. Amb Vincent Lindon i Agathe Rousselle. 18 Anys. França, Bèlgica. 2021. Thriller. 108 min.

uDesprés d’una sèrie de crims que han quedat inexplicat­s comesos per Alexia, que pateix una síndrome posttraumà­tic com a conseqüènc­ia d’un accident, un pare retroba el seu fill desaparegu­t deu anys abans. Arenas, Aribau (VOSE), Balmes (VOSE), Boliche (VOSE), Bosque, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain