El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

La sombra del cazador 22.20 hores. | PARAMOUNT

De Richard Shepard. Amb Richard Gere, Terrence Howard, Jesse Eisenberg, James Brolin, Mark Ivanir, Joy Bryant, Diane Kruger. EUA-SèrbiaCroà­cia, 2007. Drama, 101 minuts uUn jove periodista, un experiment­at càmera i un desprestig­iat reporter de guerra s’embarquen en una perillosa missió no autoritzad­a per capturar un important criminal de guerra bosnià.

Iron Man 22.40 hores. | TVE-1

De Jon Favreau. Amb Robert Downey Jr., Terrence Howard, Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow. EUA, 2008. Acció, 126 minuts uL’estil de vida despreocup­at del multimilio­nari i geni inventor Tony Stark canvia de manera radical quan pateix un atac després d’una prova d’armament que supervisa personalme­nt i es veu convertit en presoner d’un grup d’insurgents. Al seu retorn a Amèrica, ha d’afrontar la realitat del seu passat i decideix emprendre un nou rumb.

Baywatch: Los vigilantes de la playa 22.30 hores. | FDF

De Seth Gordon. Amb Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Jon Bass, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Yahya Abdul, Mateen II, Hannibal Buress, David Hasselhoff. Xina-Eua-Regne Unit, 2017. Acció, 116 minuts uEl socorrista profession­al Mitch Buchannon i el seu company, un principian­t insolent, han de passar per alt les seves diferèncie­s quan descobreix­en una trama delictiva local que amenaça el futur de la badia.

Caminando entre las tumbas 22.35 hores. | NEOX

De Scott Frank. Amb Liam Neeson, Maurice Compte, Patrick McDade, Luciano Acuna Jr., Hans Marrero. EUA, 2014. Intriga, 114 minuts uMatt Scudder, antic detectiu del Departamen­t de Policia de Nova York, és un alcohòlic en fase de recuperaci­ó. Quan una sèrie de segrestos que tenen com a objectiu els principals narcotrafi­cants de la ciutat desemboque­n en assassinat­s esborronad­ors, el líder dels narcos convenç Scudder perquè trobi els culpables de la mort de la seva dona.

Un asesino en la familia 22.40 hores. | NOVA

De Lisa France. Amb Brian Ames, Diora Baird, Chip Bolcik, Darin Brooks, Walker Bryant. Alemanya, 2020. Intriga, 85 minuts uLa Sarah, que va créixer com una nena adoptada, ha viscut tota la vida a la petita ciutat on dirigeix una gelateria amb el seu germà Will.

 ?? ?? Remake de la sèrie clàssica dels anys 90.
Remake de la sèrie clàssica dels anys 90.
 ?? ?? Robert Downey Jr. encarna aquest famós super heroi.
Robert Downey Jr. encarna aquest famós super heroi.
 ?? Liam Neeson en una escena de la pel·lícula. ??
Liam Neeson en una escena de la pel·lícula.
 ?? ?? Pel·lícula protagonit­zada per Richard Gere.
Pel·lícula protagonit­zada per Richard Gere.
 ?? ?? Pel·lícula de 2020 dirigida per Lisa France.
Pel·lícula de 2020 dirigida per Lisa France.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain