El Periódico - Català

Desiré Cordero, una núvia «feliç»

- LAURA ESTIRADO Barcelona

Desiré Cordero és la noia del moment. La sevillana que es va alçar amb el títol de Miss Espanya el 2014, que aquell mateix any va quedar desena en el concurs Miss Univers, que ha treballat per a Victoria’s Secret o Maybelline i que ha sigut portada de Harper’s Bazaar o Elle, torna a la feina després d’uns mesos d’aturada per la pandèmia. Una de les grans belles pàtries més espectacul­ars assegura que se sent «feliç i plena», no només per tornar a tenir «aquests nervis que se senten abans de cada desfilada, sinó perquè des d’aquest agost està feliçment enamorada de l’actor Mario Casas, que als 35 hauria deixat la solteria.

Ho ha confirmat sense negarho la model de 28 anys, amb un somriure forçat, en una trobada amb la premsa celebrada ahir a la Boutique de Pronovias de la rambla de Catalunya, on s’ha emprovat un dels vestits espectacul­ars de la col·lecció Opera (de tall sirena amb escot de cor) elegits per a la desfilada de la gala solidària que la Barcelona Bridal Fashion Week va organitzar al fer-se fosc a la Font Màgica de Montjuïc. El propòsit de la cita era no només impulsar una indústria puntera al país, sinó recolzar el projecte contra el matrimoni infantil de Save the Children.

L’ambaixador­a de Pronovias, que va començar en el modelatge a l’agència Doble Erre, de Raquel Revuelta, diu que ha «après amb el temps a salvaguard­ar el que és privat». Per això, a l’escoltar una pregunta sobre el protagonis­ta d’El innocente (Netflix) només respon amb un «soc feliç». I, tot i que en coneix la filmografi­a, no es decanta per cap títol. «És que són tots molt bons i diferents. Tots tenen alguna cosa», diu.

Pot ser que la crítica no sigui el que més se li escau, però, en un futur, no descarta provar la interpreta­ció. L’atreu «des de petita», però després de tants mesos d’aturada prefereix reforçar ara la seva faceta a les passarel·les. Per sort, la d’influencer no ha fet res més que créixer en els últims mesos.

Cordero, amb un model de la col·lecció ‘Ópera’, de Pronovias. A Instagram, on explica el seu dia a dia, viatges, els exercicis de muay thai (boxa tailandesa) que fa per mantenir a ratlla aquest 9061-91, ha sumat milers de seguidors des que Semana va publicar unes fotos entrant a l’apartament de Casas i des que ¡Hola! va enxampar la parella en patinet i compartint petons i abraçades. Entre els seus 283.000 fans hi ha un tal @mario_houses que li pinta cors d’incògnit en cada post.

Currículum amorós

Per a cap dels dos és la seva primera relació, ni de bon tros. Fins ara Casas solia pescar en aigües interpreta­tives i escollia els seus amors als set de rodatge. Així va ser amb Amaia Salamanca, María Valverde, Berta Vázquez, Blanca

Suárez i la francesa Déborah François, amb qui ho va deixar córrer la primavera passada. Per la seva banda, a Cordero li anaven els futboliste­s. Tot i que és del «Betis, manquepier­da», el seu primer nòvio famós va ser Álvaro, el fill de l’exseleccio­nador Fernando Hierro. Després es va dir que tenia un idil·li amb l’exjugador del Reial Betis Enzo Rennella, i fins i tot amb Cristiano Ronaldo, abans de sortir diversos anys amb Joaquín Correa, el Tucu, de la Lazzio.

Ara Cordero insisteix que està «en un bon moment» i admet que li «encantaria» casar-se algun dia. «És una cosa que vull en un futur i m’agradaria casar-me a la platja i de blanc, per descomptat, però no de moment...». [Uf, sospiren les fans de Casas]

n

De Paul Verhoeven. Amb Virginie Efira i Charlotte Rampling. 16 Anys. França, Països Baixos. 2021. Thriller. 131 min. uA les acaballes del segle XV, amb una plaga assolant la terra, Benedetta Carlini s’uneix com a novícia al convent de Pescia a la Toscana. Cinemes Girona (Cast. i VODE), Yelmo Icaria (VODE).

lC

Chavalas > De Carol Rodríguez Colás. Amb Vicky Luengo i Carolina Yuste. 12 Anys. Espanya. 2020. Comèdia. 91 min.

uMarta, Desi, Doraya i Bea, amigues inseparabl­es a l’adolescènc­ia, tornen a trobar-se al barri per rememorar l’amistat que les va unir. Arenas, Cinemes Girona, Yelmo Icaria.

Con quién viajas > De Hugo Martín Cuervo. Amb Dalva Reina i Ana Polvorosa. 12 Anys. Espanya. 2021. Comèdia. 86 min.

uQuatre desconegut­s es reuneixen al centre de Madrid per anar en cotxe a Cieza, Múrcia, gràcies a una aplicació de viatges compartits. Verdi.

Cry Macho >

Balmes (VODE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, DOM Multiespai, Glòries, Phenomena (VODE), Renoir Floridabla­nca (VODE), Verdi Park (VODE), Yelmo Comedia (VODE), Yelmo Icaria (VODE).

l EEl bebé jefazo: negocios de familia > De Tom McGrath. Apta. Estats Units. 2020. Animació. 107 min. uTabitha és, als seus set anys, la més gran de les dues filles de Tim i Carol. Duperdotad­a i extremadam­ent seriosa, idolatra al seu reeixit oncle Ted i té grans plans per al seu futur. Diagonal Mar.

El buen patrón > De Fernando León de Aranoa. Amb Javier Bardem i Manolo Dolo. 12 Anys. Espanya. 2021. Comèdia dramàtica. 120 min. uBásculas Blanco, una empresa de producció de balances industrial­s en una ciutat de províncies, espera la visita d’una comissió de la qual depèn l’obtenció d’un premi local a l’Excel·lència Empresaria­l. Arenas, Aribau, Balmes, Boliche, Bosque, Diagonal Mar, DOM Multiespai, Glòries, Renoir Floridabla­nca, Verdi, Yelmo Comedia, Yelmo Icaria.

El retorno, la vida después del ISIS > De Alba Dotorra. Apta. Espanya, Regne Unit. 2021. Documental. 90 min. uUn grup de dones atrapades pel seu passat plantejen preguntes difícils com el perdó a les persones manipulade­s per l’IDID. Zumzeig Cinema (VODE).

Envidia sana > De Daniel Cohen. Amb Vincent Cassel i Bérénice Bejo. 7 Anys. França. 2020. Comèdia dramàtica. 104 min. uLéa i Marc, i Karine i Francis, dues parelles de vells amics, es reuneixen amb freqüència i tot funciona perquè cadascú ocupa el seu lloc. L’harmonia es trenca quan Léa publica una novel·la. Cinema Maldà (VODE).

España, la primera globalizac­ión > De José Luis López-Linares. 12 Anys. Espanya. 2021. Documental. 110 min. uTreball que posa el focus en defensar i divulgar fets certs de la complexa i emocionant història d’Espanya, desmuntant les mentides d’una operació de propaganda tan eficaç en el passat. Yelmo Icaria.

Fl HHonsla Rakh > De Amarjit Dingh. Amb Diljit Dosanjh i Dhehnaaz Gill. Apta. Índia. 2021. Comèdia dramàtica. 145 min. uUn adorable, arrelat i jove punjabi, que és un pare solter amb un nen de 7 anys, intenta trobar novament l’amor. Yelmo Icaria.

l LLa familia Addams 2: La gran escapada > De Greg Tiernan i Conrad Vernon. 7 Anys. Estats Units. 2021. Animació. 93 min.

uPer tal de reforçar els llaços familiars Morticia i Gómez decideixen embarcar tota la família en la seva nova caravana encantada. Arenas, Balmes (VODE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, DOM Multiespai, Glòries, Verdi Kids Barcelona.

Las cosas que decimos, las cosas que hacemos > De Emmanuel Mouret. Amb Camélia Jordana i Niels Dchneider. 7 Anys. França. 2020. Comèdia romàntica. 121 min.

uVacances a la campanya francesa. Daphne, embarassad­a de tres mesos, es troba sola per rebre a Maxime, el cosí del seu nòvio François, que ha hagut de marxar a París per substituir un company malalt. Cinema Maldà (VODE).

Las leyes de la frontera > De Daniel Monzón. Amb Begoña Vargas i Marcos Ruiz. 16 Anys. Espanya. 2021. Acció. 129 min.

Estiu de 1978. Ignacio Cañas és un estudiant introverti­t i una mica inadaptat de disset anys que viu a Girona. A l’estiu coneix a en Zarco i la Tere. Arenas, Aribau, Balmes, Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, Glòries, Renoir Floridabla­nca, Verdi, Yelmo Icaria.

La transición. De la dictadura a la democracia > De Lluís Carrizo. Apta. Espanya. 2021. Documental. 91 min.

uRetrat d’un dels períodes històrics més intensos i convulsos de segle XX a Espanya. Des de la mort de Franco el 1975 fins a l’arribada a el poder del PDOE el 1982, el país viu moments decisius. Cinemes Girona.

ul MlNegro Púrpura > De Dabela Iglesias i Adriana P. Villanueva. 12 Anys. Espanya. 2021. Documental. 81 min.

uRetrat de la Galícia de la D. XX a través dels Claviceps purpurea, un fong al·lucinogen que brolla en els camps de cereals i que obre les portes a una història tan curiosa com desconegud­a. Zumzeig Cinema (VODE).

No respires 2 > De Rodo Dayagues. Amb Dtephen Lang i Madelyn Grace. 16 Anys. Estats Units. 2021. Terror. 98 min.

uAnys després de la violació mortal del seu domicili, Norman Nordstrom ha viscut en una discreta calma fins que afloren els seus pecats del passat. Tornen els malsons. Arenas, Diagonal Mar, La Maquinista, DOM Multiespai.

l PPleasure > De Ninja Thyberg. Amb Dofia Kappel i Revika Reustle. 18 Anys. Duècia, Països Baixos, França. 2020. Drama. 107 min. uAmb 19 anys, la jove Linnéa deixa enrere la seva vida a Duècia per volar a Los Ángeles i convertir-se en Bella Cherry, la propera gran estrella del porno. Començant des de baix, Bella va entrant a poc a poc en el món jeràrquic del cinema per a adults. Balmes (VODE), Yelmo Icaria (VODE).

l Q¿Quién es quién? > De Jean-Patrick Benes. Amb Alexandra Lamy i Franck Dubosc. 7 Anys. França. 2020. Comèdia. 100 min. uUn matí, els Morel es desperten amb un gran problema. ¡Descobreix­en que les seves ments s’han intercanvi­at i que cada un d’ells està atrapat en el cos d’un altre membre de la família! Arenas, Bosque, Glòries.

RDe Philippe Falardeau. Amb Margaret Qualley i Digourney Weaver. 7 Anys. Canadà, Irlanda. 2020. Drama. 101 min. uNova York, anys 90. Joanna somia en convertir-se en una gran escriptora. Aconseguei­x feina en una agència literària com a ajudant de Margaret, la representa­nt de J. D. Dalinger. Cinema Maldà (VODE).

lT

Titane > De Julia Ducournau. Amb Vincent Lindon i Agathe Rousselle. 18 Anys. França, Bèlgica. 2021. Thriller. 108 min.

uDesprés d’una sèrie de crims que han quedat inexplicat­s, un pare retroba el seu fill desaparegu­t deu anys abans. Arenas, Balmes (VODE), Bosque, Phenomena (VODE), Renoir Floridabla­nca (VODE), Verdi (VODE), Yelmo Icaria (VODE).

Tokyo Shaking > De Olivier Peyon. Amb Karin Viard i Jean-François Cayrey. Apta. França. 2021. Drama. 101 min.

u1 de març de 2011. El terratrèmo­l més gran que mai ha experiment­at Tòquio desencaden­a el desastre de Fukushima. Alexandra acaba d’arribar al país, procedent de França, per treballar en un banc i ha d’afrontar aquesta crisi nuclear. Bosque, Cinemes Girona (VODC), DOM Multiespai.

lU

Una villa en la Toscana > De James D’Arcy. Amb Liam Neeson i Lindsay Duncan. 7 Anys. Regne Unit, Estats Units, Itàlia. 2020. Comèdia. 93 min. uRobert és un artista bohemi de Londres que viatja a la Toscana per vendre una vila que va heretar després de la mort de la seva esposa. En l’operació també participa el seu fill Jack. Cinema Maldà (VODE).

Un segundo >

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain