El Periódico - Català

El Sevilla fa callar Old Trafford amb un empat afortunat

En un volcànic final de partit, l’equip andalús va firmar una igualada esperançad­ora aprofitant els dos gols en pròpia porta del Manchester United.

- DENÍS IGLESIAS

La temporada del Sevilla és un passadís fosc. Però l’aura de l’Europa League, el torneig que ha aconseguit conquistar sis vegades, ofereix esclats de llum al final de túnel. El conjunt de Mendilibar va treure un empat d’or d’Old Trafford després d’un mal partit en què el United va acabar confiant-se. El vendaval inicial dels de Ten Hag els va permetre aconseguir dos gols d’avantatge. Van tenir infinitat d’ocasions per deixar sentenciad­a l’eliminatòr­ia, però el conjunt sevillà va aprofitar el desenllaç per igualar el marcador i jugar-se-la en avantatge moral i esportiu al Sánchez Pizjuán.

Canvis decisius

El partit va arrencar com una línia més del fil argumental que ha sumit en la mediocrita­t un equip que havia fet de la zona noble el seu hàbitat natural. El Sevilla semblava ensorrat per la mala planificac­ió esportiva de Monchi i la incapaç proposta inicial d’un Mendilibar que va apostar per un onze de rotacions i sense 9, pensant en la lluita per no baixar (aquest cap de setmana té un duel clau contra el València). Tot i que els canvis de la segona meitat van revolucion­ar

M. United-Sevilla (2-2)

Feyenoord-Roma (1-0)

Leverkusen-S. Gilloise (1-1)

Juventus-Sporting Portugal (1-0) el duel. Perquè Navas va forçar l’error defensiu del United que va acabar amb el 2-1 en pròpia porta de Malacia i En-Nesyri el 2-2, obra de Maguire.

Manchester United:

De Gea, Wan Bissaka, Varane (Maguire, m. 46), Lisandro Martínez, Malacia, Casemiro, Bruno Fernandes (Eriksen, m. 62), Antony (Pellistri, m. 81), Sabitzer, Sancho (Elanga, m. 62) i Martial (Weghorst, m. 62).

Bono, Montiel (Papu, m. 90), Nianzou (Suso, m. 73), Marcao, Acuña, Fernando, Gudelj, Ocampos, Rakitic, Oliver Torres (Navas, m. 46) i Lamela (En-Nesyri, m. 66).

1-0, Sabitzer (m. 14); 2-0, Sabitzer (m. 21); 2-1, Malacia (pròpia porta, m. 84); 2-2, Maguire (pròpia porta, m. 90+2) .

Sevilla: Gols:

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain