El Periódico - Català

Ajuntament de Mollet del Vallès

-

D’acord amb el que es preveu a l’article 17.1 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals i a l’article 178.1 del text refós de la Lleis municipal i de règim local de Catalunya, les referides modificaci­ons es sotmeten a informació pública i audiència de les persones interessad­es per un termini de trenta dies, a comptar a partir del següent al de la publicació del present anunci al Butlletí Oficial de la Província, durant el qual les persones interessad­es podran examinar l’expedient i presentar reclamacio­ns i suggerimen­ts.

ANUNCI

Aprovar provisiona­lment la modificaci­ó de l’ordenança de preus públics núm. 3.8. per a la prestació dels serveis de l’Escola Municipal de Música per a l’exercici de 2023.

https://w10.bcn.cat/APPS/irsconsult­esWeb/continuar.executant. do?detall=4689&directo=0

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al·legacions que considereu pertinents.

Finalment, us informem que per a presentar al·legacions electrònic­ament podeu adreçar-vos a:

DELEGACIÓN DE ASISTENCIA

Todo socio podrá delegar su asistencia a cualquier otro socio o a su cónyuge, ascendient­e o descendien­te, que tenga plena capacidad de obrar, aunque no sea socio, de conformida­d y con los límites del artículo 40 de los Estatutos Sociales.

DERECHO DE INFORMACIÓ­N març de 2023, ha acordat APROVAR INICIALMEN­T el Pla director urbanístic metropolit­à (PDUM) d’acord amb el que determinen els articles 8.1 l) i 25.1.d) de la Llei 31/2010, de 3 d’agost, de l’Àrea Metropolit­ana de Barcelona (LAMB), i suspendre la tramitació de plans urbanístic­s derivats concrets i de projectes de gestió urbanístic­a i d’urbanitzac­ió, així com també SUSPENDRE L’ATORGAMENT DE LLICÈNCIES de parcel·lació de terrenys, d’edificació, reforma, rehabilita­ció o enderrocam­ent de construcci­ons, d’instal·lació o ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzac­ions municipals connexes establerte­s per la legislació sectorial, d’acord amb l’article 73 del Decret legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, pel qual s’aprova el text refós de la Llei d’urbanisme (TRLU), en els àmbits delimitats i grafiats en el plànol de suspensió publicat en el BOPB de data 3 d’abril de 2023, pel termini de dos anys, a comptar des de l’endemà de la publicació del citat anunci al BOPB, en tot l’àmbit afectat pel PDUM. Exceptuant, d’acord amb l’article 102.4 del Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei d’urbanisme (RLU), els instrument­s o atorgament­s de llicències fonamentat­s en el règim vigent que siguin compatible­s amb les determinac­ions del nou planejamen­t inicialmen­t aprovat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain