El Periódico - Català

ATL Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat

-

Atès que el projecte que se sotmet a informació pública conté una llista concreta i individual­itzada dels béns i els drets que són considerat­s d’expropiaci­ó necessària, i d’acord amb el que estableix el paràgraf segon de l’article 17 de la Llei d’expropiaci­ó forçosa de 16 de desembre de 1954 i altres articles concordant­s del seu Reglament de 26 d’abril de 1957, qualsevol persona interessad­a o titular de drets reals i interessos econòmics sobre els béns afectats també pot, dins el termini establert en aquesta informació pública, formular al·legacions per escrit per tal de corregir els possibles errors que s’hagin produït en la confecció de la llista dels béns i els drets afectats, que es publica annexa, o oposar-se motivadame­nt a la necessitat d’ocupació, d’acord amb el que estableix la legislació vigent.

L’aprovació d’aquest projecte correspon a una obra hidràulica d’interès prioritari de la Generalita­t de Catalunya que comporta la declaració d’ocupació urgent dels béns i drets afectats, atès que està inclosa al Programa de gestió específic dels sistemes públics de sanejament en alta de Catalunya 2022-2033, aprovat per Acord GOV/63/2023, de 21 de març.

Identifica­ció del tractament: tramitació de l’aprovació del projecte, expropiaci­ons i gestió del patrimoni.

Responsabl­e del tractament: Àrea d’Execució d’Actuacions i Divisió de Recursos de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Finalitat: informació pública del projecte, gestió de la seva aprovació, procedimen­t expropiato­ri que derivi de l’aprovació d’aquest projecte i posterior execució de l’obra hidràulica que és competènci­a de l’ACA, incloent les

Finca de projecte núm.: 43730-001 Polígon: 28

Parcel·la: 9002

Titular: Agència Catalana de l’Aigua Superfície de servitud, en m2: 16 Superfície d’ocupació temporal, m2: 91

Naturalesa: Rústica

Finca de projecte núm.: 43730-005 Polígon: 63733 en

Finca de projecte núm.: 43730-002 Polígon: 62747

Parcel·la: 01

Titular: Ajuntament de Falset

Superfície a expropiar, en m2: 4075 Superfície de servitud, en m2: 395 Superfície d’ocupació temporal, en m2: 4142

Naturalesa: Urbana

Finca de projecte núm.: 43730-003 Polígon: 64731

Parcel·la: 08

Titular: Ajuntament de Falset Superfície de servitud, en m2: 2 Superfície d’ocupació temporal, m2: 42

Naturalesa: Urbana en

Finca de projecte núm.: 43730-004 Polígon: 64731

Parcel·la: 05

Titular: Ajuntament de Falset

Superfície a expropiar, en m2: 49 Superfície de servitud, en m2: 108 Superfície d’ocupació temporal, en m2: 589

Naturalesa: Urbana

L’esmentat projecte s’ha sotmès a informació pública per un termini de 30 dies, un cop finalitzat el període per a presentar reclamacio­ns i al·legacions no consta haver-se presentat cap, per la qual cosa, i tal i com diu l’Acord esmentat anteriorme­nt, aquest projecte resta aprovat definitiva­ment i serà executiu l’endemà del següent dia hàbil de la darrera publicació. Les dates de les publicacio­ns es podran consultar a la seu electrònic­a de l’Ajuntament (www. gramenet.cat).

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administra­tiva, es pot interposar de forma potestativ­a recurs de reposició davant l’òrgan que l’ha dictat en el termini d’un mes o bé directamen­t recurs contenciós administra­tiu davant el correspone­nt Jutjat Contenciós Administra­tiu de Barcelona, en el termini de dos mesos.

El primer tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Serveis Territoria­ls, Urbanisme, Comerç i Mobilitat (D.A. 9325 de 28/09/2021) Esteve Serrano Ortin

Santa Coloma de Gramenet, 31 de març de 2023 SSTT/Servei de Gestió Econòmica i Administra­tiva/xbp/RSC 20/2023

Edicte

De 16 de març de 2023, pel qual es dona publicitat a la resolució que assenyala

El dia 21 de març de 2023 la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Manresa va aprovar el dictamen la part dispositiv­a del qual diu el següent:

1. “APROVAR INICIALMEN­T ELS ESTATUTS I BASES D’ACTUACIÓ DEL POLÍGON D’ACTUACIÓ URBANÍSTIC­A DE TRANSFORMA­CIÓ PAUt_072 MOSSÈN SERAPI FARRÉ de Manresa, presentats el dia 27 de gener de 2023 per la representa­ció de l’entitat ALTHAIA, XARXA ASSISTENCI­AL UNIVERSITÀ­RIA DE MANRESA, FUNDACIÓ PRIVADA, d’acord amb el procedimen­t regulat a l’article 119.2 del Text refós de la Llei d’urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2010.

2. EXPOSAR AL PÚBLIC els estatuts i bases d’actuació aprovats inicialmen­t en l’apartat anterior durant el termini d’un mes, a comptar des del dia hàbil següent al de la darrera publicació del correspone­nt anunci en el Butlletí Oficial de la Província i en la premsa periòdica. Publicar-ho també en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i per mitjans telemàtics.

3. CONCEDIR AUDIÈNCIA als interessat­s en aquesta actuació urbanístic­a, dins el termini d’exposició pública, i mitjançant citació personal, d’acord

En compliment del que determina la legislació vigent, el document aprovat i l’acord són sotmesos a informació pública pel termini d’un mes a comptar des del dia següent al de la darrera de les publicacio­ns obligatòri­es, a fi i efecte que dins del referit termini i en hores hàbils d’oficina, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores (amb cita concertada), pugui ser examinat, a les dependènci­es de Gestió Urbanístic­a de l’Ajuntament, plaça Santa Magdalena núm. 5-6 2a planta, i també a través de la web municipal (http://www. esplugues.cat à “Serveis”à “Urbanisme” à “Projectes en exposició pública”), per tots aquells que es considerin interessat­s i deduir les reclamacio­ns adients.

Esplugues de Llobregat, a 3 d’abril de 2023. L’Alcaldessa

Pilar Díaz Romero

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain