El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

●A

AIR > De Ben Affleck. Amb Matt Damon i Ben Affleck. 7 Anys. Estats Units. 2023. Biopic. 112 min. uHistòria que revela la increïble col·laboració entre l’aleshores novell Michael Jordan i la incipient divisió de bàsquet de Nike. Arenas, Aribau (Cast. i VOSE), Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Phenomena (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

●B

Bajo terapia > De Gerardo Herrero. Amb Malena Alterio i Alexandra Jiménez. 12 Anys. Espanya. 2023. Comèdia. 92 min.

uTres parelles acudeixen a una inusual sessió de teràpia en grup. La psicòloga els ha deixat uns sobres amb consignes. Renoir Floridabla­nca.

Blue Jean > De Georgia Oakley. Amb Rosy McEwen i Kerrie Hayes. 12 Anys. Regne Unit. 2022. Drama. 97 min.

uAnglaterr­a, 1988. El govern conservado­r de Margaret Thatcher està a punt d’aprovar una llei que estigmatit­zi els gais i les lesbianes. Boliche (VOSE).

●C

Champagne! > De Nicolas Vanier. Amb Stéfi Celma i Elsa Zylberstei­n. 12 Anys. França. 2022. Comèdia. 100 min.

uTres parelles d’amics es reuneixen en una casa d’estiu a la regió de Champagne per celebrar el comiat de solter de Patrick, l’única que que no està casat. SOM Multiespai, Gran Sarrià, Verdi (VOSE).

Conspiraci­ón en El Cairo > De Tarik Saleh. Amb Tawfeek Barhom i Fares Fares. 16 Anys. Suècia, França, Finlàndia. 2022. Suspens. 120 min.

uEl primer dia de classe després de les vacances, el Gran Imam mor davant dels seus estudiants a Al Azhar. Balmes (VOSE), Bosque, Cinemes Girona (Cast. i VOSE), Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Crónica de un amor efímero > De Emmanuel Mouret. Amb Sandrine Kiberlain i Vincent Macaigne. 12 Anys. França. 2022. Comèdia romàntica. 100 min.

uUna mare soltera i un home casat es converteix­en en amants. S’han compromès a veure’s només per a una aventura. Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

●D

DC Liga de supermasco­tas > De Sam Levine i Jared Stern. Apta. Estats Units. 2021. Animació. 106 min.

uKrypto el Superperro i Superman són amics inseparabl­es, comparteix­en els mateixos superpoder­s i lluiten colze amb colze contra el crim a Metròpolis. Glòries.

De Caperucita a loba > De Chus Gutiérrez. Amb Marta González de Vega i José Mota. 12 Anys. Espanya, Perú. 2022. Comèdia. 93 min.

uMarta aconseguei­x passar de Caputxeta a lloba quan decideix utilitzar cada situació patètica per aprendre a riure de si mateixa.. Arenas, Verdi Park.

Dungeons & Dragons: Honor entre ladrones > De John Francis Daley i Jonathan M. Goldstein. Amb Chris Pine i Michelle Rodriguez. 12 Anys. Estats Units, Canadà. 2023. Aventura. 134 min.

uUn lladre encantador i una increïble banda d’aventurers realitzen un robatori èpic per recuperar una relíquia perduda. Arenas, Balmes

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

Champagne! De Nicolas Vanier. Amb Stéfi Celma. ★★

Conspiraci­ón en El Cairo. De Tarik Saleh. Amb Tawfeek Barhom. ★★★

Los tres mosquetero­s: D’Artagnan. De Martin Bourboulon. Amb François Civil. ★★

Maravillos­o desastre. De Roger Kumble. Amb Virginia Gardner. ★★

Marca de vida. De Kevin Peeples. Amb Raphael Ruggero. ★★

Novembre. De Cédric Jimenez. Amb Jean Dujardin. ★★★

Renfield. De Chris McKay. Amb Nicholas Hoult. ★★ Scarlet. De Pietro Marcello. Amb Raphaël Thiéry. ★★★

Si todas las puertas se cierran. De Antonio Cuadri. Amb Alexandra Ansidei. ★★

Suzume. De Makoto Shinkai. ★★★ (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Yelmo Comedia (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

El caftán azul > De Maryam Touzani. Amb Lubna Azabal i Ayoub Messioui. 12 Anys. França, Marroc, Bèlgica, Dinamarca. 2021. Drama. 118 min. uHalim porta molt de temps casat amb la Mina, amb qui gestiona una botiga tradiciona­l de cafetans a la medina de Salé. Boliche (VOSE), Verdi (VOSE).

El exorcista del papa > De Julius Avery. Amb Russell Crowe i Alex Essoe. 16 Anys. Estats Units. 2023. Terror. 103 min. uEl pare Gabriele Amorth, cap exorcista del Vaticà, investiga la terrorífic­a possessió d’un nen i acaba descobrint una conspiraci­ó. Arenas, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Yelmo Icaria (VOSE).

El imperio de la luz > De Sam Mendes. Amb Olivia Colman i Micheal Ward. 12 Anys. Regne Unit. 2022. Drama. 119 min. uSituada en una ciutat costanera del sud d’Anglaterra a principis dels anys vuitanta, història sobre la màgia del cinema. Balmes (VOSE), Boliche (VOSE), Bosque, Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

El inocente > De Louis Garrel. Amb Louis Garrel i Roschdy Zem. 12 Anys. França. 2022. Comèdia. 99 min. uAbel és un jove vidu que porta una vida tranquil·la treballant com a guia en un aquari a Lió. Balmes (VOSE), Boliche (VOSE), Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

El triángulo de la tristeza > De Ruben Östlund. Amb Woody Harrelson i Malte Gårdinger. 12 Anys. Suècia. 2022. Comèdia negra. 147 min. uUn parell de models són convidats a un creuer de luxe. Quan el iot s’enfonsa acaben en una illa deserta. Balmes (VOSE), Gran Sarrià (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Empieza el baile > De Marina Seresesky. Amb Darío Grandinett­i i Mercedes Morán. 12 Anys. Argentina, Espanya. 2022. Comèdia. 99 min. uDesprés de 30 anys sense veure’s, Carlos i Margarita comencen un viatge boig. Aribau, Boliche, Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca.

Human Flowers of Flesh > De Helena Wittmann. Amb Aggeliki Papoulia i Vladimir Vulevic. Apta. Alemanya, França. 2022. Drama. 106 min. uIda viu en un vaixell amb la seva tripulació de cinc homes. En arribar a Marsella, li crida l’atenció el reservat món de la Llegió Estrangera Francesa. Zumzeig Cinema (VOSE).

John Wick 4 > De Chad Stahelski. Amb Keanu Reeves i Rina Sawayama. 16 Anys. Estats Units. 2023. Acció. 169 min. uJohn Wick descobreix una manera de derrotar la Taula Alta. Però Wick ha d’afrontar un nou rival. Arenas (Cast. i VOSE), Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Comedia (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

●L

La maternal > De Pilar Palomero. Amb Carla Quílez i Ángela Cervantes. 12 Anys. Espanya. 2022. Drama. 122 min.

uCarla té 14 anys i és una jove desafiant i rebel. Viu en un vell restaurant de carretera. Cinema Maldà (VOSE).

Loli Tormenta > De Agustí Villaronga. Amb Susi Sánchez i Celso Bugallo. 7 Anys. Espanya. 2023. Comèdia dramàtica. 98 min.

uLola, l’àvia moderna i caòtica d’Edgar i Robert, es va fer càrrec d’ells després de la mort de la seva filla fa uns anys. Bosque, Renoir Floridabla­nca.

Los Fabelman > De Steven Spielberg. Amb Michael Williams i Paul Dano. 12 Anys. Estats Units. 2022. Drama. 151 min. uSammy Fabelman viu pel al cinema, un interès aplaudit i promogut per la seva mare artística, Mitzi. Balmes (VOSE), Bosque, Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

Los tres mosquetero­s: D’Artagnan > De Martin Bourboulon. Amb François Civil i Vincent Cassel. Apta. França, Alemanya, Espanya. 2022. Aventura. 121 min. uD’Artagnan, un jove intrèpid, se’l considera mort després depretendr­e salvar una jove de ser segrestada. Arenas, Aribau (VOSE), Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

●M

Maravillos­o desastre > De Roger Kumble. Amb Virginia Gardner i Dylan Sprouse. 16 Anys. Estats Units. 2022. Drama. 105 min.

uTravis Maddox és exactament el que necessita Abby Abernathy i, alhora, vol evitarho en el primer any de la universita­t. Arenas, Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Marca de vida > De Kevin Peeples. Amb Raphael Ruggero i Kirk Cameron. 16 Anys. Estats Units. 2022. Drama. 104 min.

uDavid és un noi de 18 anys que viu feliç amb la família que el va adoptar quan era un nadó. Gran Sarrià.

Mari(dos) > De Lucía Alemany. Amb Ernesto Alterio i Paco León. 12 Anys. Espanya. 2022. Comèdia. 102 min.

uEl Toni i l’Emilio reben la mateixa tràgica trucada: les seves dones estan en coma després d’un allau en una estació d’esquí. Arenas, Bosque, SOM Multiespai, Glòries.

Matria > De Álvaro Gago Díaz. Amb María Vázquez i Santi Prego. 12 Anys. Espanya. 2023. Drama. 99 min.

uRamona viu en una ciutat de Galícia endonsada en un context personal tens i imprevisib­le. Boliche, Cinemes Girona (VOSE).

Novembre > De Cédric Jimenez. Amb Jean Dujardin i Anaïs Demoustier. 12 Anys. França. 2022. Drama. 106 min. u13 de novembre de 2015, París. El servei anti-terrorisme francès lluita de valent per trobar les claus i els responsabl­es d’un terrible atemptat. Arenas, Balmes (VOSE), SOM Multiespai, Gran Sarrià (Cast. i VOSE).

●O

Oso vicioso > De Elizabeth Banks. Amb Keri Russell i Christian Convery. 16 Anys. Estats Units, Irlanda. 2022. Comèdia. 95 min. uAny 1985. En un bosc de Geòrgia, un traficant de drogues perd la cocaïna que transporta. Verdi Park (VOSE).

●R

Renfield > De Chris McKay. Amb Nicholas Hoult i Nicolas Cage. 16 Anys. Estats Units. 2023. Comèdia. 93 min. uRenfield és l’assistent torturat de Dràcula, el vampir més narcisista de la història. Arenas, Balmes (VOSE), Diagonal, Diagonal Mar (Cast. i VOSE), La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Verdi Park (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Retorno a Seúl > De Davy Chou. Amb Ji-min Park i Louis-Do de Lencquesai­ng. 12 Anys. Cambotja, França, Alemanya, Corea del Sud. 2022. Drama. 119 min.

Per reunir-se amb els seus orígens, Freddie, de 25 anys i criada a França, torna per primera vegada a Corea del Sud. Boliche (VOSE).

u●S

Scarlet > De Pietro Marcello. Amb Raphaël Thiéry i Juliette Jouan. 12 Anys. França. 2022. Drama. 100 min.

uJuliette va créixer amb el seu pare Raphaël, un veterà de la Primera Guerra Mundial, al nord de França. Balmes (VOSE), Boliche (VOSE), Cinemes Girona (Cast. i VOSE), Zumzeig Cinema (VOSE).

Si todas las puertas se cierran > De Antonio Cuadri. Amb Alexandra Ansidei i Toyemi . 16 Anys. Espanya. 2022. Drama. 112 min.

uAntonia María de Oviedo, una jove suïssa, arriba a Espanya a mitjans del segle XIX per treballar a la Cort. Gran Sarrià.

Super Mario Bros. La película > De Aaron Horvath i Michael Jelenic. Apta. Estats Units. 2023. Animació. 92 min.

uMentre treballen en una falla subterràni­a, Brooklyn, els operaris Mario i el seu germà, Luigi, viatgen per una misteriosa canonada. Arenas (Cast. i CAT), Aribau (Cast. i VOSE), Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal (Dig. y 3D), Diagonal Mar (Cast.,CAT i VOSE), La Maquinista, SOM Multiespai (Cast.,CAT i VOSE), Glòries, Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Verdi (VOSE), Verdi Kids Barcelona (Cast. i CAT), Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE) (Dig. y 3D).

Suro > De Mikel Gurrea. Amb Vicky Luengo i Pol López. 12 Anys. Espanya. 2022. Drama. 116 min.

uHelena i Ivan es proposen construir una nova vida als boscos d’alzines sureres, però els seus punts de vista s’oposen. Cinema Maldà (CAT).

Suzume > De Makoto Shinkai. 7 Anys. Japó. 2022. Animació. 122 min.

uEl viatge de Suzume comença en una ciutat tranquil·la quan coneix un jove que li diu: “Estic buscant una porta”. Arenas, Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar (Cast. i VOSE), La Maquinista (Cast. i VOSE), SOM Multiespai (Cast. i VOSE), Glòries, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

●T

The Quiet Girl > De Colm Bairead. Amb Carrie Crowley i Andrew Bennett. 7 Anys. Irlanda. 2022. Drama. 95 min.

uA la Irlanda rural de 1981, Cáit, una noia de nou anys, viu callada a la seva gran i hostil família. Aribau, Balmes (VOSE), Bosque, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE). Todo a la vez en todas partes > De Dan Kwan i Daniel Scheinert. Amb Michelle Yeoh i Jamie Lee Curtis. 12 Anys. Estats Units. 2022. Ciència ficció. 132 min.

uEvelyn, una immigrant xinesa als Estats Units, es veu embolcalla­da en una aventura salvatge en la qual només ella pot salvar el món. Balmes (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

●U

Una bonita mañana > De Mia HansenLove. Amb Léa Seydoux i Melvil Poupaud. 12 Anys. França. 2022. Drama. 112 min.

uSandra, una jove mare soltera que cria la seva filla, visita amb regularita­t el seu pare, que pateix una malaltia. Aribau, Balmes (VOSE), Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Un paseo con Madeleine > De Christian Carion. Amb Line Renaud i Dany Boon. 12 Anys. França, Bèlgica. 2022. Drama. 91 min.

uMadeleine, de 92 anys, demana un taxi per ral que la porti a la residència on es quedarà a vuire-hi. Bosque, Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain