El Periódico - Català

Un toc gurmet a la cuina i en la sobretaula

-

Un salmorejo que fusiona tradició i creativita­t, una amanida d'escarola i bacallà fresca i sorprenent i fins i tot un cafè amb bombolles. A l'espai virtual Gastronomi­c Experience, xefs nacionals i internacio­nals comparteix­en receptes saludables i amb el toc distintiu de les aigües Vichy Catalan.

Aquests mestres de la cuina comparteix­en les receptes més enginyoses, amb el denominado­r comú de la cuina sana i la creativita­t. De la seva mà, el consumidor podrà ampliar el seu repertori culinari amb idees amb diferents nivells de dificultat, experiment­ar noves maneres de cuinar i descobrir els diferents usos que té Vichy Catalan. El resultat són plats tan suggerents com aquests: croquetes negres de calamar, bombolles de formatge amb Vichy Catalan, amanida de romesco d'avellana amb escarola i bacallà o el salmorejo de cirerols i cireres amb formatge blau que proposa Patri Doga: una recepta diferent que fusiona la recepta tradiciona­l amb un toc modern que farà degustar un salmorejo com mai abans.

Les bombolles naturals de tota la gamma d'aigües de Vichy Catalan funcionen amb innumerabl­es plats (¡la imaginació no té límits!) però també són ideals per a la sobretaula, soles o en creatives combinacio­ns com Vichy Catalan amb borratja i api del xef Ollie Dabbous, o el Vichy Espresso Soda de Farzam Fallah, mestre reboster i expert en el món de la cocteleria: «M'encanta barrejar ciència i art en les meves creacions», afirma Fallah. I la gamma d'aigües Vichy Catalan és un ingredient per donar ales a la creativita­t.

Aquestes i moltes altres receptes creatives amb Vichy Catalan escanejant aquest codi QR:

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain