El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

●A

AIR > De Ben Affleck. Amb Matt Damon i Ben Affleck. 7 Anys. Estats Units. 2023. Biopic. 112 min.

uHistòria que revela la increïble col·laboració entre l’aleshores novell Michael Jordan i la incipient divisió de bàsquet de Nike. Arenas, Aribau Cinema (VOSE), Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, Glòries, Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Avatar. El sentido del agua > De James Cameron. Amb Sam Worthingto­n i Zoe Saldana. 12 Anys. Estats Units. 2022. Aventura. 192 min.

uEn un món alienígena anomenat Pandora viuen els Na’vi, éssers aparentmen­t primitius per als humans. Arenas (3D), La Maquinista, Glòries (3D).

●B

Babylon > De Damien Chazelle. Amb Brad Pitt i Margot Robbie. 16 Anys. Estats Units. 2022. Drama. 188 min.

uA Los Angeles dels anys 20, l’ambició i els excessos sense límit coincideix­en amb l’ascensió i la caiguda de diversos personatge­s. Balmes (VOSE), Cinema Maldà (VOSE). Bailando con lobos > De Kevin Costner. Amb Kevin Costner i Mary McDonnell. Apta. Estats Units. 1990. Drama. 180 min.

uEntorn del 1860, en vigílies de la Guerra de Secessió, el tinent John J. Dunbar es dirigeix a un llunyà indret fronterer. Phenomena (VOSE).

●C

Champagne! > De Nicolas Vanier. Amb Stéfi Celma i Elsa Zylberstei­n. 12 Anys. França. 2022. Comèdia. 100 min.

uTres parelles d’amics es reuneixen en una casa d’estiu a la regió de Champagne per celebrar el comiat de solter de Patrick, l’única que que no està casat. Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

Conspiraci­ón en El Cairo > De Tarik Saleh. Amb Tawfeek Barhom i Fares Fares. 16 Anys. Suècia, França, Finlàndia. 2022. Suspens. 120 min.

uEl primer dia de classe després de les vacances, el Gran Imam mor davant dels seus estudiants a Al Azhar. Balmes (VOSE), Bosque, Cinemes Girona (Cast. i VOSE), Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), ‘ Icaria (VOSE).

‘‘

Dungeons & Dragons: Honor entre ladrones > De John Francis Daley i Jonathan M. Goldstein. Amb Chris Pine i Michelle Rodriguez. 12 Anys. Estats Units, Canadà. 2023. Aventura. 134 min. uUn lladre encantador i una increïble banda d’aventurers realitzen un robatori èpic per recuperar una relíquia perduda. Arenas, Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Yelmo Comedia (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

●E

‘El exorcista del papa > De Julius Avery. Amb Russell Crowe i Alex Essoe. 16 Anys. Estats Units. 2023. Terror. 103 min. uEl pare Gabriele Amorth, cap exorcista del Vaticà, investiga la terrorífic­a possessió d’un nen i acaba descobrint una conspiraci­ó. Arenas, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Yelmo Icaria (VOSE).

‘El imperio de la luz > De Sam Mendes. Amb Olivia Colman i Micheal Ward. 12 Anys. Regne Unit. 2022. Drama. 119 min.

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

Hanna y los monstruos. De Lorena Ares. ★★

La habitación de las maravillas. De Lisa Azuelos. Amb Alexandra Lamy. ★★★

La hija de todas las rabias. De Laura Baumeister. Amb Ara Alejandra Medal. ★★★

La mujer de Tchaikovsk­y. De Kirill Serebrenni­kov. Amb Filipp Avdeev. ★★★

Libres. De Santos Blanco. ★★

Posesión infernal: El despertar. De Lee Cronin. Amb Lily Sullivan. ★★★

Sí,quiero...o no. De Michael Jacobs. Amb Diane Keaton. ★★

¡Vaya vacaciones! De Víctor García. Amb Toni Acosta. ★★

20.000 especies de abejas. D’Estibaliz Urresola. Amb Sofía Otero. ★★ uSituada en una ciutat costanera del sud d’Anglaterra a principis dels anys vuitanta, història sobre la màgia del cinema. Bosque, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

‘El triángulo de la tristeza > De Ruben Östlund. Amb Woody Harrelson i Malte Gårdinger. 12 Anys. Suècia. 2022. Comèdia negra. 147 min.

uUn parell de models són convidats a un creuer de luxe. Quan el iot s’enfonsa acaben en una illa deserta. Balmes (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Empieza el baile > De Marina Seresesky. Amb Darío Grandinett­i i Mercedes Morán. 12 Anys. Argentina, Espanya. 2022. Comèdia. 99 min.

uDesprés de 30 anys sense veure’s, Carlos i Margarita comencen un viatge boig. Aribau, Boliche, Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca.

Hanna y los monstruos > De Lorena Ares. Apta. Espanya. 2023. Animació. 75 min. uMonstervi­lle és un poble habitat per monstres que s’han cansat de viure entre els humans. Però un dia, Hanna aconseguei­x traspassar el seu món i posa en risc Monstervil­le. Arenas, Cinemes Girona (CAT), SOM Multiespai (Cast. i CAT), Glòries.

John Wick 4 > De Chad Stahelski. Amb Keanu Reeves i Rina Sawayama. 16 Anys. Estats Units. 2023. Acció. 169 min. uJohn Wick descobreix una manera de derrotar la Taula Alta. Però Wick ha d’afrontar un nou rival. Arenas, Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Phenomena (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

La habitación de las maravillas > De Lisa Azuelos. Amb Alexandra Lamy i Muriel Robin. 12 Anys. França. 2023. Drama. 98 min. uLa vida de Thelma fa un gir tràgic quan un accident deixa en coma al seu fill Louis, 12 anys. Però ella està decidida despertar-lo per tots els mitjans. Balmes (VOSE), Boliche (VOSE), SOM Multiespai, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

La hija de todas las rabias > De Laura Baumeister. Amb Ara Alejandra Medal i Virginia Sevilla. Apta. Nicaragua, Mèxic, Països Baixos, Alemanya, França, Noruega, Espanya. 2022. Drama. 91 min. uNicaragua, avui. Maria, d’11 anys, viu amb la seva mare Lilibeth al costat d’un immens abocador d’escombrari­es. Verdi Park (VOSE).

La mujer de Tchaikovsk­y > De Kirill Serebrenni­kov. Amb Filipp Avdeev i Alyona Mikhailova. 16 Anys. Rússia, França. 2022. Biopic. 143 min. uHistòria del matrimoni de Pyotr Thaikovsky i la seva dona Antonina, una de les persones clau de la biografia del músic. La decisió d’ell de formalizar la situació li va causar una greu crisi. Cinemes Girona (VOSE), Gran Sarrià, Yelmo Icaria (VOSE).

Libres > De Santos Blanco. 7 Anys. Espanya. 2023. Documental. 108 min. uEl documental és un viatge a l’interior de persones que rarament pronuncien paraules i llocs que romanen tancats per al món: els monestirs. Gran Sarrià.

Los tres mosquetero­s: D’Artagnan > De Martin Bourboulon. Amb François Civil i Vincent Cassel. Apta. França, Alemanya, Espanya. 2022. Aventura. 121 min. uD’Artagnan, un jove intrèpid, se’l considera mort després depretendr­e salvar una jove de ser segrestada. Arenas, Aribau, Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Yelmo Comedia (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Maravillos­o desastre > De Roger Kumble. Amb Virginia Gardner i Dylan Sprouse. 16 Anys. Estats Units. 2022. Drama romàntic. 105 min. uTravis Maddox és exactament el que necessita Abby Abernathy i, alhora, vol evitarho en el primer any de la universita­t. Arenas, Diagonal, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Yelmo Comedia (Cast. i VOSE).

Mari(dos) > De Lucía Alemany. Amb Ernesto Alterio i Paco León. 12 Anys. Espanya. 2022. Comèdia. 102 min.

uEl Toni i l’Emilio reben la mateixa tràgica trucada: les seves dones estan en coma després d’un allau en una estació d’esquí. Arenas, Bosque, Glòries.

Matria > De Álvaro Gago Díaz. Amb María Vázquez i Santi Prego. 12 Anys. Espanya. 2023. Drama. 99 min.

uRamona viu en una ciutat de Galícia endonsada en un context personal tens i imprevisib­le. Cinemes Girona (VOSE).

Novembre > De Cédric Jimenez. Amb Jean Dujardin i Anaïs Demoustier. 12 Anys. França. 2022. Drama. 106 min. u13 de novembre de 2015, París. El servei anti-terrorisme francès lluita de valent per trobar les claus i els responsabl­es d’un terrible atemptat. Arenas, Gran Sarrià (VOSE).

Oink Oink > De Mascha Halberstad. 7 Anys. Països Baixos, Bèlgica. 2022. Animació. 72 min. uQuan Babs, una noia de 9 anys, rep un porquet anomenat Oink com a regal del seu avi, convenç els seus pares perquè visqui amb ells. Verdi Kids Barcelona.

Posesión infernal: El despertar > De Lee Cronin. Amb Lily Sullivan i Alyssa Sutherland. 18 Anys. Estats Units. 2022. Terror. 97 min. uBeth visita la seva germana gran, Ella, que cria tres fills en un petit apartament de Los Angeles. La reunió es trunca per l’aparició de dimonis que es fan càrrec de la carn. Arenas, Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar (Cast. i VOSE), La Maquinista, SOM Multiespai (Cast. i VOSE), Glòries, Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Renfield > De Chris McKay. Amb Nicholas Hoult i Nicolas Cage. 16 Anys. Estats Units. 2023. Comèdia. 93 min. uRenfield és l’assistent torturat de Dràcula, el vampir més narcisista de la història. Arenas, Balmes (VOSE), Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Verdi Park (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Scarlet > De Pietro Marcello. Amb Raphaël Thiéry i Juliette Jouan. 12 Anys. França. 2022. Drama. 100 min.

uJuliette va créixer amb el seu pare Raphaël, un veterà de la Primera Guerra Mundial, al nord de França. Balmes (VOSE), Boliche (VOSE), Cinemes Girona (Cast. i VOSE).

Sí, quiero... o no > De Michael Jacobs. Amb Diane Keaton i Richard Gere. 7 Anys. Estats Units. 2023. Comèdia romàntica. 95 min.

uMichelle i Allen han arribat en la seva relació fins al punt de fer els passos següents cap al matrimoni. I organitzen un sopar familiar. Aribau, Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Gran Sarrià (Cast. i VOSE).

Si todas las puertas se cierran > De Antonio Cuadri. Amb Alexandra Ansidei i Toyemi . 16 Anys. Espanya. 2022. Drama. 112 min. uAntonia María de Oviedo, una jove suïssa, arriba a Espanya a mitjans del segle XIX per treballar a la Cort. Gran Sarrià.

Super Mario Bros. La película > De Aaron Horvath i Michael Jelenic. Apta. Estats Units. 2023. Animació. 92 min.

uMentre treballen en una falla subterràni­a, Brooklyn, els operaris Mario i el seu germà, Luigi, viatgen per una misteriosa canonada. Arenas (Cast. i CAT), Aribau (Cast. i VOSE), Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal (Dig. y 3D), Diagonal Mar (Cast.,CAT i VOSE), La Maquinista, SOM Multiespai (Cast.,CAT i VOSE), Glòries, Gran Sarrià, Phenomena, Verdi Kids Barcelona (Cast. i CAT), Verdi Park (VOSE), Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE) (Dig. y 3D).

Suzume > De Makoto Shinkai. 7 Anys. Japó. 2022. Animació. 122 min.

uEl viatge de Suzume comença en una ciutat tranquil·la quan coneix un jove que li diu: “Estic buscant una porta”. Arenas (Cast. i VOSE), Balmes (VOSE), Diagonal, Diagonal Mar (Cast. i VOSE), La Maquinista (Cast. i VOSE), SOM Multiespai (VOSE), Glòries, Phenomena (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

The Quiet Girl > De Colm Bairead. Amb Carrie Crowley i Andrew Bennett. 7 Anys. Irlanda. 2022. Drama. 95 min.

uA la Irlanda rural de 1981, Cáit, una noia de nou anys, viu callada a la seva gran i hostil família. Balmes (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Todo a la vez en todas partes > De Dan Kwan i Daniel Scheinert. Amb Michelle Yeoh i Jamie Lee Curtis. 12 Anys. Estats Units. 2022. Ciència ficció. 132 min.

uEvelyn, una immigrant xinesa als Estats Units, es veu embolcalla­da en una aventura salvatge en la qual només ella pot salvar el món. Yelmo Comedia (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

●U

Una bonita mañana > De Mia HansenLove. Amb Léa Seydoux i Melvil Poupaud. 12 Anys. França. 2022. Drama. 112 min.

uSandra, una jove mare soltera que cria la seva filla, visita amb regularita­t el seu pare, que pateix una malaltia. Aribau, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE), Zumzeig Cinema (VOSE).

Un año, una noche > De Isaki Lacuesta. Amb Nahuel Pérez i Noémie Merlant. 12 Anys. Espanya, França. 2022. Drama. 130 min.

uRamon i Céline assisteixe­n al concert a la sala Bataclan la nit del 13 de novembre de 2015. Filmoteca de Catalunya (VOSC).

●V

¡Vaya vacaciones! > De Víctor García. Amb Toni Acosta i Ernesto Sevilla. 7 Anys. Espanya. 2023. Comèdia. 90 min.

uManuela i José estimen molt els seus fills i, sobretot, idolatren els seus nets. Tot i que els pares d’aquests tenen el costum de deixar la seva descendènc­ia a l’atenció dels seus avis. Arenas, Bosque, Diagonal, Diagonal Mar (Cast. i VOSE), La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Yelmo Icaria.

20.000 especies de abejas > De Estibaliz Urresola. Amb Sofía Otero i Patricia López Arnaiz. 7 Anys. Espanya. 2022. Drama. 129 min.

uCocó, de 8 anys, no s’ajusta a les expectativ­es de la resta i no entén perquè. Tothom que els envolta insisteix en dir-li Aitor, però no es reconeix en aquest nom ni a la mirada dels altres. Aribau, Balmes, Boliche (VOSE), Bosque, Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi Park (VOSE), Yelmo Comedia, Yelmo Icaria.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain