El Periódico - Català

El Valladolid respira davant un gris i accidentat Girona

El gol de Monchu frustra l’equip de Míchel, que va perdre per lesió dos jugadors (Toni Villa i Aleix García) en els primers 12 minuts.

- MARC BRUGUÉS

El que malament comença, malament acaba. El Girona, carregat de baixes, ja no arribava bé a un partit que seria encara pitjor tot just començar amb les lesions de Toni Villa i Aleix García. Per acabar de completar aquest tenebrós paisatge, Monchu avançava el Valladolid amb un gol que feia preveure que la pel·lícula es podia convertir en sanguinàri­a. Amb aquest equip de circumstàn­cies, el Girona va poder atenuar el cop a la primera meitat i més tard, després del descans, Míchel va alliçonar els seus jugadors, que van tenir la possibilit­at de firmar l’empat.

Va tenir un parell d’ocasions, però no va tenir punteria. La falta de precisió i la cara de Masip, que va frustrar una bona oportunita­t de Reinier, van evitar igualar el marcador. La derrota a Pucela talla la bona dinàmica de l’equip, que disfruta encara d’un còmode matalàs de punts respecte a la zona fosca del descens abans de rebre dimarts el Madrid a Montilivi i viatjar l’1 de maig a Sevilla per trepitjar el Sánchez-Pizjuán.

Lesió greu de Toni Villa

Són corbes serioses abans de rematar la feina, com exigeix Míchel. «Res està liquidat, el problema és que no hem estat encertats a les àrees», va advertir el tècnic després de la derrota contra el Valladolid, preocupat perquè «la lesió de Toni Villa pot ser greu», mentre instava el Girona a reaccionar en una setmana plena de grans compromiso­s com són la visita del Madrid a casa seva i el posterior viatge al camp del Sevilla després de viure una accidentad­a i grisa tarda a Valladolid.

Valladolid:

Masip, Fresneda, Joaquín Fernández, El Yamiq (Javi Sánchez, m. 65), Escudero (Luis Pérez, m. 72), Hongla, Kike Pérez, Monchu (Aguado, m. 70), Gonzalo Plata (Roque Mesa, m. 90+2), Larín i Amallah (Darwin Machís, m. 70).

Gazzaniga, Arnau (Yan Couto, m. 77), Bernardo, Juanpe, Javi Hernández, Oriol Romeu, Iván Martín (Artero, m. 77), Aleix García (Reinier, m. 12), Tsygankov, Stuani i Toni Villa (Valery Fernández, m. 5 per Rodrigo Riquelme, m. 77).

1-0, Monchu (m. 24).

Girona: Gol:

 ?? R. García / Efe ?? Valery Fernández condueix la pilota davant Tsygankov, el seu company, ahir, en el Valladolid-Girona.
R. García / Efe Valery Fernández condueix la pilota davant Tsygankov, el seu company, ahir, en el Valladolid-Girona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain