El Periódico - Català

Marco Asensio i Militão abaten un inofensiu Celta

Ni va patir l’equip d’Ancelotti, que va dominar el partit amb tranquil·litat amb els regats de Vinícius i la punteria d’Asensio. Benzema sí que es va quedar sense marcar.

- DENÍS IGLESIAS

Al Reial Madrid no l’espanta el calendari, tot i que Carlo Ancelotti preferiria tenir-ho tot mesurat, com li passa a la maquinària blanca al camp. Davant el Celta, la ressaca europea es va compensar amb l’efectivita­t d’homes com Asensio, un proscrit reconverti­t en figura fonamental en la temporada blanca de tres fronts, on els secundaris són imprescind­ibles. El balear, ovacionat al temple de la Castellana, va engegar el conjunt gallec amb un gol a punt del descans i en la represa va servir un centre per a un 2-0 que estreny les costures de LaLiga (vuit punts amb el Barça) i manté el ritme competitiu del campió d’Europa.

Cinc canvis d’Ancelotti

És tal la seqüència triomfal madridista que l’aficionat corrent arriba al Bernabéu amb una seqüència de highlights al cap. Imagina que tot just començar el partit comencés a descomptar el que ha pagat per entrades que en el futbol espanyol són, com a mínim, un concert dels bons. Però la trepidant aventura del Madrid en tres competicio­ns obliga a esperar. Va introduir cinc canvis Ancelotti

respecte al triomf a Londres. Amb Nacho al lateral, Rüdiger al centre de la defensa, Tchouaméni i Ceballos al centre, i Asensio en el triplet atacant. Davant, un Celta amb baixes importants en defensa com les de Mingueza, Hugo Mallo i Aidoo, que van obligar Carvalhal a reformular la seva proposta, tot i que va ser realment inofensiu. Va guanyar el Madrid sense despentina­r-se sobre una gespa, la del Bernabéu, que es troba en un estat lamentable.

Reial Madrid:

Courtois, Nacho, Militão, Rüdiger, Camavinga, Ceballos (Modric, m. 81), Tchouaméni, Valverde, Marco Asensio (Lucas Vázquez, m. 76), Benzema i Vinícius (Rodrygo, m. 81).

Iván Villar, Kevin (Medrano, m. 78), Tapia, Unai, Javi Galán (Swedberg, m. 73), Solari (Franco Cervi, m. 46), Gabri Veiga (Óscar, m. 63), Beltrán, De la Torre, Aspas i Seferovic (Paciencia, m. 63).

1-0, Marco Asensio (m. 42); 2-0, Militão (m. 48).

Celta: Gols:

 ?? Rodrigo Jiménez / Efe ?? Camavinga i Tchouaméni feliciten Marco Asensio després del seu gol, ahir.
Barcelona
Girona
Rodrigo Jiménez / Efe Camavinga i Tchouaméni feliciten Marco Asensio després del seu gol, ahir. Barcelona Girona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain