El Periódico - Català

Trias felicita Colau per l’exitosa superilla literària

▶ «Sempre critiquem, però diguem la veritat: això és un gran encert», va dir el candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona

- EL PERIÓDICO

El candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, va avançar ahir que impulsarà una Cimera del Llibre a la ciutat si és elegit alcalde després de les eleccions municipals de maig, perquè la ciutat «torni a ser una de les capitals del llibre».

Així ho va dir en declaracio­ns a la premsa a la caseta que va muntar el seu partit amb motiu del Dia del Llibre, en l’encreuamen­t de la rambla Catalunya amb el carrer Provença, al centre de Barcelona. Aquesta proposta estarà liderada per l’exconselle­ra Victòria Alsina i l’actual regidor de la capital catalana Joan Rodríguez, segons va explicar Trias.

El candidat de Junts va reconèixer que la superilla del llibre que ha impulsat l’ajuntament dirigit per Ada Colau «ha sigut un gran encert». «Sempre critiquem, però diguem la veritat: això és un gran encert», va afirmar.

No va desaprofit­ar l’ocasió la líder dels Comuns per apuntar que la gran superilla literària per celebrar la diada amb carrers pacificats representa, precisamen­t, el seu «model de ciutat ple de gent als carrers, més verda i amb menys cotxes». Si una cosa busca Colau és deixar clar que la seva aposta és contrària a la de dirigents com Trias, a qui projecta com el seu principal rival en les eleccions del 28 de maig.

Trias va celebrar l’èxit de la diada del llibre i la rosa, que va atribuir a l’organitzac­ió de la societat civil, a la indústria editorial potent i a la gent «que estima els llibres», cosa que fa de Barcelona «un referent de la literatura». No obstant, l’alcaldable de Junts va advertir que perquè això passi és important «que l’Ajuntament de Barcelona lideri i cregui».

 ?? Ricard Cugat ?? Ambient de Sant Jordi, al passeig de Gràcia, ahir.
Ricard Cugat Ambient de Sant Jordi, al passeig de Gràcia, ahir.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain