El Periódico - Català

FC Barcelona Zalgiris

-

FC BARCELONA: Satoransky (6), Laprovitto­la (5), Abrines (5), Mirotic (22), Vesely (26) –cinc inicial–; Sanli (2), Martínez (-), Kalinic (8), Tobey (-), Kuric (6), Jokubaitis (9), Nnaji (-).

10 de 28 triples (Mirotic,3), 25 rebots, 7 d’ofensius (Vesely, 6), 21 assistènci­es (Laprovitto­la, 11).

ZALGIRIS: Taylor (7); Brazdeikis (20), Ulanovas (13), Smits (8), Hayes (3) –cinc inicial–; Giedraitis (2), Lekavicius (5), Hayes (-), Birutis (10), Polonara (2), Dimsa (4), Butkeviciu­s (7).

8 de 16 triples (Brazdeikis, 3), 26 rebots, 5 d’ofensius (Smits, 4), 13 assistènci­es (Taylor, Lekavicius, 2).

PARCIALS: 20-21; 25-23; 23-22; 21-15.

El conjunt lituà va plantejar un nou escenari partint d’una defensa aclaparado­ra, però a més va exhibir molt més encert. Ulanovas i Brazdeikis li van donar consistènc­ia des de l’exterior. Però on el Zalgiris també va trobar petroli va ser a la zona amb les accions de Birutis, l’exjugador d’Obradoiro, que va deixar fora de l’equació Sanli, traient-li tres ràpides faltes.

A base de remar, el Barça va trobar la resposta, buscant el sacrifici dels jugadors de la banqueta i donant-li el comandamen­t de les operacions a Vesely, que va tenir una actuació dominant des del primer minut (18 punts ja al final del primer temps).

En un pla de partit estudiat, va ser Mirotic qui va fer un pas endavant en atac en la represa, tot i que va ser tot el bloc el que va apujar la imatge, igualant el nivell físic dels lituans i això va deixar la impressió que el Barça es podia escapar (60-54, m. 28).

Però el Zalgiris va demostrar les raons que l’han col·locat entre els vuit millors de la competició i va tornar a estrènyer el marcador

Olympiacos GRÈCIA

Fenerbahçe TURQUIA

OASlymMpòi­naakcoos MGÒRNEACCI­AO

MISaRcAcEa­Lbi ISRAEL 1 1 1 1 al final del tercer quart (6866) per convertir en una agonia cada acció d’atac. Un triple de Jokubaitis (8578, m. 37), enmig d’un intercanvi de cops, va ser el que va acabar 0

ZISaRlgAEi­rLis LITUÀNIA amb la incertesa i va segellar una victòria que deixa tres opcions als blaugranes (les dues pròximes a Kaunas) per certificar el seu bitllet per a la final four.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain