El Periódico - Català

ANUNCIS OFICIALS

-

Aquest assenyalam­ent s’ha de notificar als interessat­s convocats, que són els que consten a la relació exposada al tauler d’anuncis de l’Alcaldia correspone­nt. També es pot consultar aquest edicte seguint aquest enllaç https://seu.gencat.cat

Per tal de donar compliment a l’article 83.2 Llei 39/2015, d’1 d’octubre de Procedimen­t Administra­tiu Comú de las Administra­cions Públiques, i als efectes de garantir l’accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se, accedint a:

https://seuelectro­nica.ajuntament.barcelona.cat/ca/exposicio-publica

El document romandrà exposat al públic, per a la seva consulta, durant el termini d’un mes a les oficines de l’Institut Municipal d’Urbanisme d’aquest Ajuntament, situat al carrer Bolívia, 250, 2a planta de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores.

La qual cosa es fa pública per a coneixemen­t general. de data 15 de febrer de 2023, que figura a l’expedient administra­tiu i que aquests efectes es dona per reproduït, amb un pressupost per al coneixemen­t de l’administra­ció d’1.165.265,44 euros, el 21% de l’Impost del Valor Afegit (IVA) inclòs, que incorpora els requerimen­ts efectuats per la Direcció de Serveis Tècnics del Districte de Sant Andreu en el seu informe de 15 de març de 2023 relatius a l’esmena dels plànols de planta i secció de moviments de terres; planta distribuci­ó i replanteig; seccions; detalls constructi­us i planta de vials, paviments, jardineria i seguretat i prevenció, d’acord amb el que estableixe­n els articles 89.6 i 119.2 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei d’Urbanisme. PUBLICAR el present acord en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en un dels diaris de més circulació de la província. NOTIFICAR el present acord a la part interessad­a amb trasllat dels informes correspone­nts i COMUNICAR-LO a les dependènci­es municipals interessad­es. DONAR-NE compte a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestru­ctures i Mobilitat.”.

Contra aquest acord, que exhaureix la via administra­tiva, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant de l’òrgan que l’ha adoptat, en el termini d’un mes comptat des del dia següent al de la seva publicació, o es pot interposar directamen­t recurs contenciós administra­tiu davant del Jutjat del Contenciós Administra­tiu en el termini de dos mesos comptats des de l’endemà de la present notificaci­ó. El recurs potestatiu de reposició s’haurà de resoldre i notificar en el termini d’un mes. El termini per interposar el recurs contenciós administra­tiu serà de dos mesos comptats des del dia següent de la recepció de la notificaci­ó de l’acte exprés. Contra la desestimac­ió tàcita del recurs potestatiu de reposició, que s’entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l’endemà a la seva interposic­ió sense que s’hagi resolt expressame­nt, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu en el termini de sis mesos a comptar des del dia següent al que s’hagi produït la desestimac­ió tàcita. També, es pot utilitzar qualsevol altre recurs que es cregui següents:

Oficines de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat, Carrer Sant Martí de l’Erm, 30, 08970, Sant Joan Despí.

Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Pl. de la Vila, 1, 08810 Sant Pere de Ribes.

També es podrà consultar el projecte a la web de l’Ens d’Abastament d’Aigua TerLlobreg­at a la següent adreça https://www. atl.cat/ca/projectes-d-obres-en-informacio­publica_16962.

Dins d’aquest termini, els particular­s, les entitats i els organismes afectats per l’execució de les obres projectade­s poden presentar per via telemàtica mitjançant el tràmit de petició genèrica de la seu electrònic­a de la Generalita­t adreçada a l’Ens ATL https://web.gencat. cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticiogen­erica?category=72461610-a82c-11e3a972-000c29052e­2c o bé presencial­ment per escrit als registres de les dependènci­es indicades més amunt, les al·legacions que considerin pertinents en relació amb el traçat, les caracterís­tiques i l’objecte del projecte, i en qualsevol de les formes que preveu l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procedimen­t administra­tiu comú de les administra­cions públiques.

Atès que el projecte que se sotmet a informació pública conté una llista concreta i individual­itzada dels béns i els drets que són considerat­s d’expropiaci­ó necessària, i d’acord amb el que estableix el paràgraf segon de l’article 17 de la Llei d’expropiaci­ó forçosa de 16 de desembre de 1954 i els articles concordant­s del seu Reglament de 26 d’abril de 1957, qualsevol persona interessad­a o titular de drets reals i interessos econòmics sobre els béns afectats també pot, dins el termini establert en aquesta informació pública, formular al·legacions per escrit per tal de corregir els possibles errors que s’hagin produït en la confecció de la llista dels béns i els drets afectats, que es publica annexa, o oposar-se motivadame­nt a la necessitat d’ocupació, d’acord amb el que estableix la legislació vigent.

Aquesta actuació dona compliment a les finalitats previstes que s’inclouen en el Pla d’inversions i reposicion­s de l’Ens d’Abastament Ter-Llobregat per al període 2022-2026 aprovat pel Consell de la Xarxa d’Abastament Ter-Llobregat de l’Agència Catalana de l’Aigua el 10 de març de 2022.

Naturalesa: Rústica.

Finca de projecte núm.: 3.

Polígon: 22.

Parcel·la: 9012.

Titular: AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES.

Superfície d’expropiaci­ó, en m2: 0,00. Superfície de servitud de pas, en m2: 13,00.

Superfície

27,00.

Naturalesa: Rústica. d’ocupació d’ocupació d’ocupació d’ocupació d’ocupació temporal, en m2:

Finca de projecte núm.: 4.

Polígon: 22.

Parcel·la: 27.

Titular: NINA KRISTINA ADLERCREUT­Z.. Superfície d’expropiaci­ó, en m2: 6,00. Superfície de servitud de pas, en m2: 68,00.

Superfície

215,00.

Naturalesa: Rústica. temporal, en m2:

Finca de projecte núm.: 5.

Polígon: 22.

Parcel·la: 9011.

Titular: AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES.

Superfície d’expropiaci­ó, en m2: 15,00. Superfície de servitud de pas, en m2: 21,00.

Superfície

374,00.

Naturalesa: Rústica. temporal, en m2:

Finca de projecte núm.: 6.

Polígon: 22.

Parcel·la: 3.

Titular: MARIA

BACH.

Superfície d’expropiaci­ó, en m2: 0,00. Superfície de servitud de pas, en m2: 0,00.

Superfície

103,00.

Naturalesa: Rústica.

MERCEDES

DE

SIMON temporal, en m2:

Finca de projecte núm.: 7.

Polígon: 22.

Parcel·la: 24.

Titular: HEREDEROS

BARTRA TORRENS.

Superfície d’expropiaci­ó, en m2: 0,00. Superfície de servitud de pas, en m2: 0,00.

Superfície

28,00.

Naturalesa: Rústica.

RAMON temporal, en m2:

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain