El Periódico - Català

ATL Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat

-

El lloc de reunió són les dependènci­es als Ajuntament­s de Mollet del Vallès i de Parets del Vallès. Tot seguit els assistents es traslladar­an, si escau, als terrenys afectats, per tal de redactar les actes.

Barcelona, a 18 d’abril de 2023. Alfred Rulló i Gómez

Cap del Servei d’Expropiaci­ons

La Comissió de Govern, en sessió de data 27 d’abril de 2023, ha adoptat l’acord següent:

Mitjançant la Resolució de 3 d’abril de 2023 i en compliment de les disposicio­ns vigents, el Gerent de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat, signant per suplència de la persona titular de la Direcció de l’Ens d’Abastament d’Aigua TerLlobreg­at de conformita­t amb la RESOLUCIÓ ACC/1/2022, de data 3 de gener, DOGC núm. 8579 de 7 de gener de 2022, ha acordat l’obertura d’un període d’informació pública als efectes d’examen, rectificac­ió i presentaci­ó de reclamacio­ns del “Projecte de la comarcal Penedès-Garraf. Ampliació del dipòsit de Costa (T.M. de Sant Pere de Ribes)”, i de la relació dels béns i els drets afectats per l’esmentat projecte, el qual resta a disposició del públic durant el termini de trenta dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquest Anunci en el DOGC, en hores d’oficina, a les dependènci­es

Sant Joan Despí, a 14 d’abril de 2023. Robert Vergés Fernández Director d’Obres i Patrimoni de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat

ANNEX: AFECTATS

RELACIÓ DE BÉNS d’ocupació d’ocupació

IDRETS

Terme municipal de Sant Pere de Ribes

Finca de projecte núm.: 1.

Polígon: 35.

Parcel·la:19.

Titular: JUAN JACAS BERTRAN. Superfície d’expropiaci­ó, en m2: 6424,00. Superfície de servitud de pas, en m2: 88,00.

Superfície

1579,00.

Naturalesa: Rústica. temporal, en m2:

Finca de projecte núm.: 2.

Polígon: 35.

Parcel·la: 26.

Titular: NINA KRISTINA ADLERCREUT­Z. Superfície d’expropiaci­ó, en m2: 6834,00. Superfície de servitud de pas, en m2: 758,00.

Superfície

1711,00. temporal, en m2:

El 13 d’abril de 2023 el Ple de l’Ajuntament ha aprovat provisiona­lment el Pla Especial Urbanístic d’usos en planta baixa (PEUUPB). Alhora s’ha acordat sotmetre el Pla al tràmit d’informació pública i, un cop emesos els informes sectorials previstos, elevar l’expedient administra­tiu a la Comissió Territoria­l d’Urbanisme del Departamen­t de Territori i Sostenibil­itat per a la seva aprovació definitiva.

Montornès del Vallès, 14 d’abril de 2023 La secretària de l’Ajuntament,

Júlia Cid Barrio

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain