El Periódico - Català

La cúpula del Santander visita BCN i es reuneix amb empreses catalanes

▶ Els màxims responsabl­es del banc prenen el pols a la societat civil

- EL PERIÓDICO

La cúpula del Santander ha desembarca­t a Catalunya per mantenir contactes amb les empreses, clients i representa­nts dels negocis i la societat. Liderats per la presidenta, Ana Botín, van convocar ahir un centenar d’empreses al Palau de la Música juntament amb el conseller delegat del grup, Héctor Grisi, nomenat al gener, i Ángel Rivera, el conseller delegat a Espanya; així com el vicepresid­ent de Santander España, Juan Manuel Cendoya, i la directora territoria­l del banc a Catalunya, Sonia Colomar.

És l’única presentaci­ó institucio­nal d’aquest tipus que es farà fora de la seu corporativ­a després del nomenament de Grisi, que ha fet la seva primera visita a la capital catalana, segons fonts de l’entitat. En aquesta trobada, amb la qual el grup financer pretén remarcar la importànci­a de Catalunya en la seva estratègia, s’hi han presentat les iniciative­s de l’entitat per fomentar el creixement de les empreses i que guanyin dimensió per ser més competitiv­es. Després de l’acte al Palau, en el qual hi havia, a més del consell assessor territoria­l, presidit per Mario Rotllant (Coca-Cola Europacifi­c Partners), el president de Foment, Josep Sánchez Llibre, Emili Roussaud (Factorener­gia), Carlota Pi (Holaluz) i Oriol Guixà (LaFarga), entre d’altres, la plana major del banc va mantenir un dinar de faena amb la direcció del Cercle d’Economia, presidida per Jaume Guardiola. En la reunió hi van ser presents expresiden­ts del Cercle com Javier Faus, Carles Tusquets o Pedro Fontana.

El banc ha aprofitat també aquestes trobades per presentar el programa Santander Growth, amb el qual reforça els serveis per acostar la banca d’inversió a pimes i empreses.

 ?? Santander ?? La cúpula del banc amb empresaris, ahir al Palau de la Música.
Santander La cúpula del banc amb empresaris, ahir al Palau de la Música.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain