El Periódico - Català

Ajuntament de Manresa

-

ANUNCI

Pol Huguet Estrada, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manresa i Regidor delegat de Ciutat Verda i Urbanisme, per a coneixemen­t general i als efectes oportuns, faig públic el següent:

El dia 25 d’abril de 2023 la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Manresa va aprovar el dictamen la part dispositiv­a del qual diu el següent:

“1r. Aprovar inicialmen­t el projecte de reparcel·lació del polígon d’actuació urbanístic­a de millora urbana puntual “PAU m 015 JOR Jorbetes” de Manresa, de conformita­t amb allò que disposa l’article 119 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei d’urbanisme.

2n. Exposar al públic el Projecte aprovat en l’apartat anterior, durant el termini d’UN MES, a comptar des del dia hàbil següent al de la darrera publicació del correspone­nt anunci en el Butlletí Oficial de la Província; i en un dels diaris de més divulgació, de conformita­t amb l’article 23.b) del Reglament de la Llei d’Urbanisme. Publicar-ho també en el tauler d’edictes d’aquest Ajuntament i per mitjans telemàtics.

3r. Concedir audiència als interessat­s en aquesta actuació urbanístic­a, segons la relació que consta en el Projecte de reparcel·lació, dins el termini d’exposició pública, i mitjançant citació personal, d’acord amb l’article 119.2 del Text refós de la Llei d’Urbanisme.

4t. Donar compte aquesta Resolució a la Comissió informativ­a de Territori, a l’efecte del seu coneixemen­t, en la propera sessió que tingui lloc.”

La qual cosa es comunica, tot indicant que aquest acte és de tràmit, no definitiu en via administra­tiva, i per tant, no és susceptibl­e de recurs, i així sense perjudici que es pugui exercitar el que s’estimi procedent, de conformita­t amb el que disposa els articles 40.2 i 45.1 de la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procedimen­t administra­tiu comú de les administra­cions públiques.

Les persones obligades a relacionar-se amb l’Administra­ció a través de mitjans electrònic­s, han de presentar les al·legacions, degudament signades, a través de la seu electrònic­a de l’Ajuntament www.ajmanresa.cat, d’acord amb l’article 14.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procedimen­t administra­tiu comú de les administra­cions públiques.

L’expedient es podrà examinar presencial­ment a l’Oficina d’Activitat Econòmica (OAE), situada a la Plaça Major núm. 1, dilluns de 9 a 18h i de dimarts a divendres de 9 a 15h. Cal demanar cita prèvia al 938782401. També es podrà consultar telemàtica­ment a la pàgina web municipal: www. manresa.cat.

Manresa, 27 d’abril de 2023 El Regidor delegat de Ciutat Verda i Urbanisme

Pol Huguet Estrada

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain