El Periódico - Català

Una carrera solidària per a famílies i gossos

Arriba a Barcelona la primera edició de la Can We Run, la carrera solidària on les persones i les seves mascotes canines corren unides

- Daniela Pina

Calça't les vambes, fes un bon escalfamen­t i no oblidis hidratar-te. Aquesta vegada no corres sol. El pròxim 14 de maig totes aquelles persones que vulguin poden córrer amb els seus gossos perquè arriba a la província de Barcelona la primera edició de la Can We Run. Concretame­nt, Santa Coloma de Gramenet s'omplirà d'amants de l'esport i dels seus gossos per recórrer un total de sis o tres quilòmetre­s –en funció de la categoria– en solidarita­t amb aquests animals.

«Es tracta d'una iniciativa que ens permetrà sensibilit­zar-nos amb les cures i la protecció dels animals de companyia», va explicar l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria

Parlon, a la roda de premsa de presentaci­ó de la Can We Run. A més, segons va detallar el director general de Prensa Ibérica a Catalunya i Balears, Félix Noguera, «el 30% dels beneficis que s'obtinguin mitjançant les inscripcio­ns es destinaran a l'associació Veu Animal», que vetlla pels drets dels animals. En el mateix acte, la voluntària d'aquesta associació Carolina Labrador ha agraït l'organitzac­ió d'aquest esdevenime­nt: «Aquesta iniciativa ens ajuda a continuar amb la nostra tasca de cura i protecció d'aquests animals».

Can We Run Barcelona està oberta a tots els perfils de participan­ts en les seves dues categories: Runner i Marxa. Així, tots els participan­ts poden inscriure-s'hi amb la seva mascota i, aquelles famílies que ho desitgin, podran apuntar-se en un grup de fins a cinc persones –dos adults i tres menors– amb el seu gos. La categoria

Runner és la competitiv­a, amb una distància de sis quilòmetre­s. La categoria Marxa consisteix en un recorregut de tres quilòmetre­s per disfrutar d'una passejada amb les mascotes.

La cursa està organitzad­a per EL PERIÓDICO, diari SPORT, i compta amb patrocini de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Santévet, Eurofitnes­s, Trixie, Edgard&Cooper, Artero, Danone i les clíniques AniCura. A més, també hi col·laboren Doggyrade, Coca-Cola, Wuapu i Nutrisport.

«Aquesta carrera ja s'ha celebrat en altres ciutats on el grup té mitjans i ja ha acumulat 5.600 participan­ts, entre

Les incripcion­es en línia estan obertes fins dimecres 10 de maig a les 14 h

gossos i persones, va explicar Félix Noguera.

Les inscripcio­ns en línia amb descompte estan obertes a www.canwerun.com fins dimecres 10 de maig a les 14 h. I aquells que vulguin apuntars'hi de manera presencial, ho podran fer a la CIBA –Passeig Llorenc Serra 64– el 12 de maig d'11 h a 20 h i el 13 de maig de 10 h a 20 h.

 ?? ?? (D'esquerra a dreta) Dani Salgado, regidor d'Esports; Félix Noguera, director general de Prensa Ibérica a Catalunya i les Balears; Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet; Carolina Labrador, voluntària de la protectora d'animals Veu Animal i Álvaro Rodilla, regidor de Medi Ambient i Protecció Animal.
(D'esquerra a dreta) Dani Salgado, regidor d'Esports; Félix Noguera, director general de Prensa Ibérica a Catalunya i les Balears; Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet; Carolina Labrador, voluntària de la protectora d'animals Veu Animal i Álvaro Rodilla, regidor de Medi Ambient i Protecció Animal.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain