El Periódico - Català

Messi trenca el seu silenci i demana perdó al PSG

A través d’un vídeo, l’astre argentí va reconèixer el seu error de marxar a l’Aràbia Saudita i explica que espera la decisió del club sobre la seva situació.

- LAIA BONALS

Setmana negra de Messi a París. L’argentí, que va marxar a l’Aràbia Saudita sense el suposat permís del club i no va acudir a l’entrenamen­t convocat per Christophe Galtier, va ser suspès de sou i feina dues setmanes per la directiva del PSG. Mentre els seguidors del club parisenc es reunien davant les oficines de l’entitat al crit de «Messi, fill de puta», el davanter es mantenia a certa distància de la problemàti­ca. Ara Messi ha parlat a través d’un vídeo penjat a Instagram per demanar perdó.

«Volia fer aquest vídeo després de tot el que està passant i demanar perdó als meus companys i al club. Sinceramen­t, pensava que tindríem dies lliures després del partit, com havia passat les setmanes anteriors. Ja tenia organitzat aquest viatge a l’Aràbia Saudita i l’havia cancel·lat anteriorme­nt, però aquest cop no he pogut. Torno a reiterar les meves disculpes pel que he fet i espero el que el club decideixi», diu Messi a càmera, seriós.

Viatge no autoritzat

L’astre argentí va viatjar dilluns a l’Aràbia Saudita per participar en una sèrie d’esdevenime­nts en el marc del seu acord de patrocini amb l’oficina de turisme del país. A causa d’aquest desplaçame­nt, no autoritzat pel PSG, Messi no va participar en l’entrenamen­t de dilluns. Segons la premsa francesa, no estaven al corrent del viatge ni els seus companys ni el director esportiu, Luis Campos. Tots se’n van assabentar quan les imatges de la família Messi a l’Aràbia Saudita van córrer com la pólvora a les xarxes socials després de la derrota del PSG contra el Lorient (1-3). La intenció del tècnic de l’equip parisenc era donar festa a la plantilla dilluns, tot i que només la concedirie­n en cas de victòria. No van guanyar i, per tant, va obligar l’equip a entrenar-se. Messi ja estava de viatge quan es va produir el canvi de plans. Tot i això, el club ha decidit mantenir-lo apartat de la disciplina de l’equip durant dues setmanes (i sense cobrar el sou pertinent).

Quan tot va esclatar a París, Messi va decidir quedar-se al marge en terres saudites, almenys públicamen­t. A la capital francesa es començava a escriure el que semblava l’epíleg de l’etapa de l’argentí al PSG. Els diaris donaven per liquidada la seva etapa amb la samarreta francesa i els seguidors s’amuntegave­n a les oficines del club.

En aquella manifestac­ió, els ultres van tenir temps per assenyalar-los a tots. «¡Messi, fill de puta!», «¡Neymar, ves-te’n!» i «¡dimissió, dimissió!», apel·lant a la directiva, van ser els càntics més escoltats. Alguns d’aquests aficionats, no satisfets amb la concentrac­ió davant les oficines del club, es van dirigir al domicili de Neymar, on li van cridar, en massa des de la tanca de l’entrada, que se n’anés del club.

Malgrat que s’esperava que amb el que havia passat es trenqués la relació entre Messi i el PSG, amb el vídeo d’ahir de l’astre argentí queda clar que el divorci potser no és total i que encara hi ha un camí de reconcilia­ció.

 ?? Instagram ?? Leo Messi, a la imatge del vídeo en el qual demana disculpes al PSG.
Instagram Leo Messi, a la imatge del vídeo en el qual demana disculpes al PSG.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain