El Periódico - Català

Ajuntament de La Llagosta

-

Se sotmet a informació pública el següent acord aprovat per l’Ajuntament en Ple de 27 d’abril de 2023, expedient 1663/2023:

Primer. Aprovar inicialmen­t l’estudi de viabilitat economicof­inancera de la concessió de serveis per a la gestió del servei d’abastament d’aigua de la Llagosta.

Segon. Sotmetre aquest acord a informació pública per un termini de 30 dies, a comptar des de la darrera publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya i a un dels Mitjans de comunicaci­ó escrita diària i disposar l’exposició al tauler d’anuncis, a efectes de presentaci­ó d’al·legacions i suggerimen­ts.

Tercer. Acordar que un cop transcorre­gut el termini d’informació pública sense la presentaci­ó de cap al·legació estudi de viabilitat economicof­inancera esdevindrà aprovat definitiva­ment, sense haver de prendre cap altre acord.

Podeu consultar transparèn­cia:

https://www.llagosta.cat/exposiciop­ublica/. l’estudi al portal de

Conscient dels «reptes» que afronta el Raval, Griffiths va explicar que la companyia portarà a terme accions per «ser el motor de transforma­ció» del barri i «recuperar l’orgull de ser d’allà». Amb el bateig del nou model com a Raval, Seat manté la tradició de fer servir noms de poblacions i barris de Catalunya per als seus vehicles.

El Cupra Born, llançat al mercat el 2021, va ser el primer a portar un nom vinculat a Barcelona. Abans Seat havia posat el nom de Tarraco (el nom de Tarragona durant l’Imperi romà) al seu SUV-tot camí de gran mida després d’un procés de participac­ió popular.

Fa poques setmanes també es va presentar a Berlín el tot camí Tavascan, una població de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà, i hi ha plans per posarli a un altre SUV híbrid de mida

▶ «L’establimen­t d’aquest règim d’ajuda espanyol per un valor de 837 milions d’euros per recolzar la producció de bateries constituei­x un pas important en la transició cap a una economia de zero emissions netes mentre es protegeix la igualtat de condicions al mercat únic d’acord amb els objectius de cohesió», va destacar ahir la vicepresid­enta i comissaria de competènci­a, Margrethe Vestager. S. M.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain