El Periódico - Català

LA GRAN FESTA ANUAL DELS MUSEUS OFEREIX UNA PROGRAMACI­Ó AMB UN TOTAL DE 121 EXPOSICION­S

-

Recórrer els museus i sales d'exposició quan es fa fosc, disfrutant d'una visita comentada, d'un espectacle o d'una copa, és una oportunita­t única que només passa una vegada a l'any amb la Nit dels Museus. Serà aquest dissabte, 13 de maig, des de les 19.00 h i fins a la 1.00 h de diumenge. Un total de 90 equipament­s i espais museístics obriran les portes, i batran un rècord de participac­ió en aquesta nit cultural tan especial.

Repartits entre vuit municipis de l'àrea metropolit­ana (Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l'Hospitalet, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet), la gran festa anual dels museus ofereix una programaci­ó amb 121 exposicion­s, entre temporals i permanents, a més de 86 activitats. L'accés és gratuït però en alguns casos cal inscripció prèvia.

Els espais que participen per primera vegada a la Nit dels Museus són l'antiga seu de l'Editorial Gustavo Gili, La Model - Espai de Memòria, el Mirador Torre Glòries, el Moco Museum, el MUHBA Bon Pastor, el MUHBA Santa Caterina i el Refugi Antiaeri de la plaça del Diamant. casos amb accés a espais que habitualme­nt estan tancats al públic, com el recorregut que proposa el Castell de Montjuïc per descobrir les seves estances i racons.

Entre les exposicion­s de les quals es podrà disfrutar destaquen al Disseny Hub Barcelona, la primera exposició vivencial d'art exclusivam­ent digital a Barcelona; i al CCCB, que explora les implicacio­ns estètiques i filosòfiqu­es de l'escriptor en la cultura actual.

Tota la programaci­ó es pot trobar a la pàgina www.barcelona.cat/lanitdelsm­useus.

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain