El Periódico - Català

Èxit de la Can We Run Barcelona amb prop de 900 participan­ts

Santa Coloma de Gramenet acull la primera edició de la carrera canina que té com a objectiu conscienci­ar sobre la tinença responsabl­e de mascotes i fomentar l’adopció d’animals.

- JORDI DELGADO / MIREIA LLAUDÓ

És sabut per tothom que el gos és el millor amic de l’home. Doncs bé, diumenge al matí va ser per als grans i fidels amics la primera edició de la Can We Run Barcelona, celebrada al Parc Fluvial del Besòs de Santa Coloma de Gramenet, tot un paradís verd per als nostres sentits i els dels nostres gossos.

La iniciativa, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Santévet, Eurofitnes­s, Trixie-Jossera, Edgard & Cooper, Fontvella, Artero i AniCura, i en la qual collaboren Doggyrade, Coca-Cola,

Wuapu, Nutrisport, Kivet i Decoperras & Friends, té un objectiu clar: conscienci­ar sobre la tinença responsabl­e de mascotes i el foment de l’adopció. Aquesta primera edició va ser un èxit, amb gairebé 900 participan­ts, incloent-hi les persones i els protagonis­tes, les mascotes.

Música i lladrucs

El matí començava ben mogudet al Parc Fluvial, escalfant les potetes al ritme d’una sessió de zumba organitzad­a per EuroFitnes­s. Els gossos acompanyav­en el ritme de la música urbana amb els seus repetits lladrucs per mirar de desemmandr­ir els més endarrerit­s abans que comencés la carrera.

A les deu del matí es va donar el tret de sortida de la carrera de runners, que havien de completar un recorregut de 6 quilòmetre­s a la llera del Besòs.

I tot i que en aquesta jornada tan especial el més important era participar en la causa, també hi va haver premis per als més ràpids. En aquesta modalitat, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, va entregar els premis als guanyadors en categoria masculina, Víctor Peña Gómez, que van seguir els participan­ts Xavi Nadal Gelada i Óscar Carballo Vázquez.

En la femenina, la guanyadora va ser Esther Jiménez, i el podi el van completar Marina García

Menéndez i Mónica Sánchez Cauce. Els seus premis els va entregar el tinent d’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Esteve Serrano.

El matí va començar al ritme d’una sessió de zumba organitzad­a per EuroFitnes­s

Els més joves

També hi va haver premi per als runners més joves. Els protagonis­tes de la categoria infantil van ser Adrián Calvo Fernández, Judith Navarro Ojeda i Oriol Sánchez Bassa. El premi a la categoria infantil el va entregar Álvaro Rodilla, regidor de Medi Ambient i Protecció Animal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Hi va haver fins i tot famílies que van decidir presentar-se al complet a aquesta cita tan espe

Els ‘runners’ van haver de completar sis quilòmetre­s

 ?? ?? Un moment de la sortida de la categoria Marxa.
Un moment de la sortida de la categoria Marxa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain