El Periódico - Català

De festa fins a les sis amb Neymar

La plantilla del Barça, sense tècnics ni directiva, va festejar el títol al restaurant-club Carpe Diem. L’astre brasiler, que era a Barcelona, es va unir al grup sense dubtar.

- PATRICIA CASTÁN

Sense directiva i sense entrenador­s, sols, pletòrics d’alegria i fent pinya, la plantilla del Barça va sortir de festa diumenge a la nit per celebrar la Lliga segellada hores abans. Els jugadors van escollir el restaurant-club Carpe Diem, al Front Marítim, per a una emotiva nit en què també va tocar acomiadar Sergio Busquets, el seu primer capità. Neymar, que havia volat a Barcelona i s’allotjava a pocs metres a l’Hotel Arts, s’hi va unir sense dubtar.

Passada la mitjanit, els jugadors van anar arribant amb gran discreció en els seus cotxes a l’aparcament contigu que té accés directe a la terrassa del local. Des d’allà van accedir a la sala Morocco, al fons de l’establimen­t, i amb un gran cortinatge que permet independit­zar l’espai i donar-li intimitat. Allà hi eren tots, o gairebé tots, segons diversos testimonis. No van faltar Lewandowsk­i, Gavi, ni Pedri. Dels capitans a la nova pedrera, però sense entrenador­s ni directiva, només jugadors disposats a passar-ho bé.

Sushi a altes hores

Per al sopar tardà van prendre una selecció de sushi, una de les especialit­ats del restaurant de cuina de fusió. I després van disfrutar de la vetllada, que com cada diumenge estava molt ambientada amb la festa Vendetta que programa el club aquell dia, a ritme d’urban i reggaeton.

Els jugadors van estar prenent unes copes, xerrant i passant una bona estona fins a les sis del matí, sempre a la zona privada, que tan sols van abandonar per anar al bany en algun moment, de vegades amb personal de seguretat, però en algunes ocasions sols.

Va ser una nit d’alegria, però agredolça per la marxa de Busquets, que va ser un dels protagonis­tes de la vetllada i es va acomiadar amb brindis dels seus companys. No s’ho va voler perdre Neymar, que segons algunes fonts prèviament podria haver visitat el Casino als baixos de l’Arts, com en altres visites, atesa la seva afició al pòquer. El jugador del París SG, que està de baixa, havia volat hores abans a Barcelona. Cap es va fer fotos en públic.

Aquesta petita discoteca reconeguda internacio­nalment, que també van triar per a les seves sortides a Barcelona artistes com Beyoncé o els U2, va reobrir fa tres setmanes després del tancament de 45 dies que li va imposar l’ajuntament per una festa del 2019.

Busquetsva­serun delsprotag­onistes de la vetllada i es va acomiadar de l’equip amb un brindis

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain