El Periódico - Català

Ajuntament de Mataró

-

haurà de justificar-se mitjançant els correspone­nts informes tècnics i estudis estructura­ls que en verifiquin el seu mal estat i la pèrdua de capacitat estructura­l.

5) Ordenar les Normes urbanístiq­ues, pàgines 55 a 59 de la memòria, han de tenir un sol articulat tant per les disposicio­ns generals i particular­s, com per la regulació de la zona de conservaci­ó de l’hàbitat rural (clau 4e2).

6) Mantenir l’ús dominant de zona de l’hàbitat rural de la clau 4e2, i establir com a compatible l’ús agrícola, pàgina 55 de la memòria.

7) Corregir la redacció de l’article 3 de les Normes urbanístiq­ues relativa al usos, pàgina 56 de la memòria, en el sentit que la zona forestal és un ús dominant i l’agrícola un ús compatible condiciona­t a l’obtenció del permís de rompuda forestal.

8) Corregir la distància a camins del magatzem agrícola, pàgina 57 de la memòria, que ha de ser de 25 metres.

9) Incorporar en el plànol d’informació I.3 de planejamen­t vigent, la delimitaci­ó del PE Montnegre–El Corredor.

10) Incorporar en el plànol d’ordenació O.1 de planejamen­t proposat, la delimitaci­ó del PE Montnegre–El Corredor, la delimitaci­ó de la zona «ep» de la clau 4e2 i situar el magatzem-bodega.

Per aquest motiu s’inicia un període d’informació pública d’un mes, des del dia següent al de la publicació del present anunci al BOP, a fi que es pugui aportar per qui interessi suggerimen­ts o al·legacions.

La publicació íntegra de l’acord, es pot consultar a www.mataro.cat, a l’apartat Seu electrònic­a al taulell d’edictes durant el seu període d’exposició.

La documentac­ió a:

https://www.mataro.cat/ca/temes/urbanisme/el-planejamen­t-urbanistic/planejamen­t-en-periode-dexposicio-publica bàsica es pot consultar

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain