El Periódico - Català

AQUESTA EDICIÓ ÉS TOT UN ÈXIT: LES ENTRADES PER A LA CITA BARCELONIN­A S'HAN ESGOTAT EN TEMPS RÈCORD

-

Aquest estiu arriba a Barcelona la 5a edició del Reggaeton Beach Festival (RBF), un festival que continua creixent de forma imparable des que va començar la seva etapa el 2017 amb un concert per a unes 8.000 persones a Badalona, seu de l'empresa DQuality, organitzad­ora del

Des d'aleshores, ha anat multiplica­nt les seves destinacio­ns per tot Espanya, triant sempre les poblacions amb més atractiu turístic, en què encaixa la seva proposta de dos dies de música urbana i activitats variades per a totes les edats. Així, es van anar unint al RBF Avilès (Astúries), Barcelona (Catalunya), Benidorm (País Valencià), Nigrán (Galícia), Madrid, Can Picafort (Mallorca), Marbella (Andalusia), Oropesa del Mar (País Valencià), Santander (Cantàbria), Torrevella (País Valencià) i La Laguna (Canàries).

Aquest creixement de visites es traduirà, en aquesta 5a edició, en 12 parades en 12 poblacions d'alt interès, amb més de 600.000 entrades venudes. Xifres rècord en la història del RBF, que evidencien que s'ha convertit en un dels actius més grans en matèria turística vagi on vagi. És el festival preferit pels viatgers, nacionals i internacio­nals, que es desplacen a la recerca d'esdevenime­nts d'oci, culturals i experienci­als. Gràcies a això, les xifres de retorn en les economies locals per on passa el RBF són destacades. La gran quantitat d'assistents requereix reserves de nits d'hotel, estades en càmpings, dinars i sopars en restaurant­s, compres en botigues i taxis, entre d'altres. A tot això s'hi ha d'afegir la creació de milers de llocs de treball directes i indirectes.

El RBF s'ha convertit en l'esdevenime­nt cultural més atractiu per a les noves generacion­s: no en va, més de 50.000 joves han utilitzat el seu bo cultural per reservar l'entrada per a algun dels seus concerts repartits per tot Espanya durant aquest estiu. I és que el RBF és molt més que un festival de música de dos dies: és una experiènci­a única que combina un ambient excepciona­l amb concerts dels artistes internacio­nals més rellevants del moment i una infinitat d'activitats complement­àries. El seu horari diürn respecta el son dels veïns i les seves activitats estan pensades per a tota la família: atraccions aquàtiques amb inflables i un tobogan XXL, batucades, cercaviles, classes de ball, de zumba o defensa personal. En els seus espais també ofereix zones

piscina, amb tota mena de propostes gastronòmi­ques i tallers.

A Barcelona, el RBF torna aquest estiu al Fòrum el 22 i 23 de juliol amb artistes tan rellevants com Anuel AA, Ozuna, Arcángel, Jhayco, Eladio Carrion, Bryant Myers, Sech, Lunay i molts altres. Setanta dies abans de l'esdevenime­nt ja s'han esgotat totes les entrades, un èxit que es converteix en rècord absolut de la trajectòri­a del festival.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain