El Periódico - Català

LA PRIMERA EDICIÓ INCLOU MÚSICA CLÀSSICA, DANSA I ARTS ESCÈNIQUES

Compra la teva entrada anticipada al QR

-

Del 2 a l'11 de juny a Andorra, es presenta la primera edició del Festival CLÀSSICAND, un esdevenime­nt que neix amb la voluntat de posicionar Andorra com a referent cultural internacio­nal i que portarà al país artistes de renom mundial en l'àmbit de la música clàssica, la dansa moderna i les arts escèniques. L'esdevenime­nt tindrà lloc la primera quinzena de juny –del 2 a l'11–, per la qual cosa serà el primer festival clàssic del calendari internacio­nal d'estiu.

El preu de les entrades oscil·la entre els 30 i els 80 euros en funció de cada espectacle, i també hi haurà actuacions obertes al públic amb entrada gratuïta. Per la seva banda, el sector turístic tindrà preus preferents per poder oferir paquets d'allotjamen­t + actuació als seus clients. Els tiquets es poden adquirir a la nova pàgina web www.classicand.com i que recull tota la informació pràctica relativa al festival (com els preus, dies, propostes i ubicació de totes les actuacions).

El director artístic del festival –l'andorrà Joan Anton Rechi– ha programat per a fes possible un estiu de colònies per a tots els infants aquesta primera edició un cartell multidisci­plinari. CLÀSSICAND s'inicia el divendres 2 de juny amb l'Stabat de Pergolesi, interpreta­t en aquesta ocasió per l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra. La següent proposta és l'endemà, 3 de juny: concert i representa­ció de

amb l'actriu Ariadna Gil com a protagonis­ta. El 4 de juny serà el torn de la projecció de la pel·lícula amb orquestra simfònica.

La segona setmana de programaci­ó s'iniciarà amb un recital del tenor ucranià Valentin

Una de les caracterís­tiques diferencia­dores del CLÀSSICAND és que part de les actuacions es faran a l'aire lliure, per donar visibilita­t a espais exteriors emblemàtic­s del país –com per exemple els jardins de Ràdio Andorra– i aportar valor afegit a l'espectacle.

A part, els actes es reparteixe­n entre Andorra la Vella i Ordino, que han sumat esforços per unificar en un sol festival les diferents propostes de música clàssica que ja existien. Crèdit Andorrà i Morabanc Andorra en són els patrocinad­ors oficials.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain