El Periódico - Català

El Reial Madrid doblega el Sevilla (1-2) amb un doblet de Rodrygo

Mir va avançar l’onze andalús, que en el segon temps va reservar jugadors per a la final de l’Europa League. El duel es va endurir i Acuña va ser expulsat.

- DENÍS IGLESIAS

Rodrygo és un candidat independen­t a les llistes del Reial Madrid, formació dominant en hores baixes. Té la qualitat de Vinícius i altres joves estrelles, però el temperamen­t de Modric i els talents madurs. Un tecnòcrata que qualsevol equip voldria entre les seves files, perquè es pren seriosamen­t la seva feina sempre (va ser també l’autor del gol de la victòria contra el Rayo).

Des del seu rol de davanter solitari, absents Benzema i Vinícius, va anotar un doblet al Sánchez Pizjuán que reforça els madridiste­s en la segona posició. El brasiler va agitar el duel amb un gol de falta i una contra perfectame­nt executada que va dilapidar la conjura del Sevilla abans de la final d’Europa League d’aquest dimecres vinent. Així, el gol inicial de Rafa Mir va quedar reduït a l’estadístic­a.

Ceballos, sota el focus

La segona meitat quedava reservada per a les individual­itats i els secundaris, perquè Mendilibar va començar a retirar peces clau. Els focus apuntaven a jugadors com Ceballos, pel seu passat bètic i per la seva imaginació o al Huevo Acuña, sancionat per a la final per una expulsió absurda contra la Juventus. També va ser expulsat ahir per una entrada a Ceballos, que va acabar en tots els xocs amb els sevilliste­s i xiulat a cor pel Pizjuán.

Sevilla: Bono; Montiel, Gudelj (Badé, m. 80), Rekik, Acuña; Bueno, Rakitic (Suso, m. 62); Lamela (Tecatito, m. 74), Papu Gómez (Óliver, m. 74), Bryan Gil (Jordán, m. 62); Rafa Mir.

Madrid: Courtois; Vázquez (Rüdiger, m. 81), Militão, Alaba, Mendy (Álvaro, m. 65); Tchouaméni, Kroos, Ceballos, Modric; Valverde (Camavinga, m. 54), Rodrygo (Nacho, m. 81).

Gols: 1-0 (m. 3), Mir. 1-1 (m. 28), Rodrygo; 1-2 (m. 69), Rodrygo.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain