El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

●A

A fuego lento > De Ang Hung. Amb Juliette Binoche i Benoît Magimel. 7 Anys. França. 2023. Drama romàntic. 145 min.

u1885. La incomparab­le cuinera Eugénie ha treballat per al famós gourmet Dodin durant els últims 20 anys. Verdi (VOSE).

Anatomía de una caída > De Justine Triet. Amb Sandra Hüller i Swann Arlaud. 12 Anys. França. 2023. Drama. 150 min.

uSandra, Samuel i el seu fill d’11 anys, Daniel, viuen una mica allunyats de tot, en un xalet al mig dels Alps francesos. Cinema Maldà (VOSE), Cinemes Texas (VOSUBTCAT), Mooby Aribau, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

Argylle > De Matthew Vaughn. Amb Henry Cavill i Bryce Dallas Howard. 12 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2023. Acció. 139 min.

uElly Conway és una solitària autora d’una sèrie de novel·les d’espionatge supervende­s, el plaer més gran de la vida de la qual és una vetllada a casa. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

●B

Beekeeper: el protector > De David Ayer. Amb Jason Statham i Josh Hutcherson. 16 Anys. Regne Unit, Estats Units. 2023. Acció. 105 min.

uUn beekeeper és un operatiu d’alt nivell que només es recorre en situacions extremes d’emergència nacional. Diagonal Mar, Yelmo Westfield La Maquinista.

Bob Marley: One Love > De Reinaldo Marcus Green. Amb Kingsley Ben-Adir i James Norton. 12 Anys. Regne Unit, Estats Units. 2023. Biopic. 104 min.

uRelat de la vida de Bob Marley i la seva impactant història de superació de l’adversitat. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

Boonie Bears: Regreso a la Tierra >

De Huida Lin. 7 Anys. Xina. 2022. Animació. 97 min.

uBramble vol convertir-se en un heroi després que un cub misteriós caigui de l’espai. Amb l’ajuda inesperada d’un visitant de l’espai, desferma el poder ocult del seu interior i en revela tots els secrets. SOM Multiespai.

Buscando a Coque > De Teresa Bellón i César F. Calvillo. Amb Alexandra Jiménez i Hugo Silva. 12 Anys. Espanya, Estats Units. 2023. Comèdia romàntica. 90 min.

uCésar i Teresa són una parella feliç fins que una nit ella es fica al llit amb Coque Malla, el gran ídol de César des de la seva adolescènc­ia. SOM Multiespai, Mooby Arenas.

●C

Canigó 1883 > De Albert Naudin. Apta. Espanya. 2023. Documental. 70 min.

uLa història comença el 1883. Verdaguer, amb 38 anys, acompanyat d’un guia, puja al cim de Balaig, el cim més alt de la muntanya de Canigó. Cinemes Girona (CAT).

Chicas malas > De Samantha Jayne i Arturo Perez Jr.. Amb Angourie Rice i Reneé Rapp. 12 Anys. Estats Units. 2023. Comèdia. 112 min.

uLa nova estudiant Cady Heron és benvinguda al cim de la cadena social per l’elitista grup de noies populars anomenat Les Plàstiques. Mooby Balmes (VOSE).

¡Corre, Tiger, corre! > De Stanley Tsang i Joey Zou. 7 Anys. Xina. 2023. Animació. 107 min.

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

Bob Marley: One Love. De Reinaldo Marcus Green. Amb Kingsley Ben-Adir. ★★

Boonie Bears: Regreso a la Tierra. De Huida Lin. ★★

Buscando a Coque. De Teresa Bellón i César F. Calvillo. Amb Alexandra Jiménez. ★★

Madame Web. De S.J. Clarkson. Amb Dakota Johnson. ★★

Priscilla. De Sofia Coppola. Amb Cailee Spaeny. ★★★ Soul. De Peter Docter i Kemp Powers. ★★★★ uTiger, un nen d’11 anys, s’embarca en una missió per trobar els pares desaparegu­ts. Amb el mestre Yang, Tiger comença un viatge emocionant. Diagonal Mar.

Creatura > De Elena Martín. Amb Elena Martín i Clàudia Malagelada. 16 Anys. Espanya. 2023. Drama. 112 min. uDesprés de mudar-se amb la seva parella a un nou llar, Mila s’adona que la seva pèrdua de desig es troba en ella mateixa. Cinemes Girona (CAT).

Cualquiera menos tú > De Will Gluck. Amb Sydney Sweeney i Alexandra Shipp. 12 Anys. Estats Units. 2023. Comèdia romàntica. 103 min. uBea i Ben semblen la parella perfecta però, després d’una increïble primera cita, passa quelcom que refreda la seva atracció. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Cuando acecha la maldad > De Damián Rugna. Amb Ezequiel Rodríguez i Demián Salomón. 18 Anys. Argentina. 2023. Terror. 100 min. uEn un poble remot, dos germans descobreix­en un home infectat per forces malignes que està a punt de donar a llum un dimoni. Mooby Arenas.

El chico y la garza > De Hayao Miyazaki. Apta. Japó. 2023. Animació. 124 min. uTokio, a prop del final de la Segona Guerra Mundial al Pacífic. Mahito, un nen de 11 anys, perd la seva mare en un incendi. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries, Phenomena (VOSE), Verdi Park (VOSE).

El color púrpura > De Blitz Bazawule. Amb Taraji P. Henson i Danielle Brooks. 12 Anys. Estats Units. 2023. Musical. 140 min. uHistòria sobre la vida d’una noia jove afroameric­ana a principis de segle XX. Celie té 14 anys i està embarassad­a del seu pare. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Verdi (VOSE).

El correo > De Daniel Calparsoro. Amb María Pedraza i Arón Piper. 16 Anys. Espanya, Bèlgica. 2023. Thriller. 101 min. uAny 2002. Espanya entra a l’euro. És temps d’oportunita­ts per als espavilats, com Iván, un xaval de Vallecas a qui el seu barri se li queda petit. Mooby Arenas.

El maestro que prometió el mar > De Patricia Font. Amb Enric Auquer i Laia Costa. 12 Anys. Espanya. 2023. Drama històric. 105 min.

uAriadna descobreix que el seu avi fa temps que busca les restes del seu pare, desaparegu­t a la Guerra Civil. Decidit a ajudar-lo, viatja a Burgos. Cinema Maldà, Cinemes Texas, Mooby Aribau, Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià, Verdi (CAT).

En nombre de la tierra > De Hugh Welchman i DK Welchman. Amb Kamila Urzedowska i Robert Gulaczyk. 16 Anys. Polònia, Sèrbia, Lituània. 2023. Drama històric. 114 min.

uJagna és una jove de família humil decidida a forjar el seu propi destí al petit poble del camp polonès on viu. Cinema Maldà (VOSE).

Fallen Leaves > De Aki Kaurismäki. Amb Alma Pöysti i Alina Tomnikov. 12 Anys. Finlàndia. 2023. Comèdia romàntica. 81 min. uHistòria de dues persones solitàries que es troben per casualitat a la nit de Hèlsinki i intenten trobar el primer, únic i últim amor de les seves vides. Verdi (VOSE). ¡Felices 50! > De Éric Lavaine. Amb Lambert Wilson i Franck Dubosc. 12 Anys. França. 2022. Comèdia. 100 min. uPer celebrar el 50è aniversari d’Yves, els seus amics planegen portar-lo a Grècia. Verdi (VOSE).

Ferrari > De Michael Mann. Amb Adam Driver i Penélope Cruz. 12 Anys. Estats Units, Regne Unit, Itàlia, Xina. 2023. Biopic. 130 min. uEstiu del 1957. Darrere de l’espectacle i el perill de la Fórmula 1, l’expilot Enzo Ferrari està en crisi. La fallida aguaita a l’empresa. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

Madame Web > De S.J. Clarkson. Amb Dakota Johnson i Sydney Sweeney. 12 Anys. Estats Units. 2024. Thriller. 117 min. uCassandra Webb és una paramèdica a Manhattan. Ara se sent obligada a enfrontar-se a successos que s’han revelat del seu passat. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries, Verdi (VOSE), Verdi

Park (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

Mientras seas tú > De Claudia Pinto. 7 Anys. Espanya. 2023. Documental. 72 min. uLa veterana actriu Carme Elias, diagnostic­ada d’Alzheimer, i la directora Claudia Pinto, decideixen rodar la seva tercera i última pel·lícula juntes. Cinemes Girona (CAT), Verdi (CAT).

Migración. Un viaje patas arriba > De Benjamin Renner i Guylo Homsy. Apta. Estats Units. 2023. Animació. 92 min. uLa família Mallard s’ha quedat estancada. El pare Mack i mamà Pam són feliços cuidant de la seva família al seu estany de Nova Anglaterra. SOM Multiespai, Yelmo Westfield La Maquinista.

Misántropo > De Damián Szifron. Amb Shailene Woodley i Ben Mendelsohn. 16 Anys. Estats Units. 2023. Thriller. 119 min. uEleanor és una jove investigad­ora de la policia que lluita contra els dimonis del seu passat quan és reclutada per l’investigad­or en cap de l’FBI. Boliche (VOSE).

●N

Nacimiento > De Park Heung-sik. Amb Yoon Shi-Yoon i Kim Ji-yeon. 12 Anys. Corea del Sud. 2022. Drama històric. 151 min. u1845. Enmig de la foscor, s’encén la flama de l’esperança. El jove Kim Dae-Geon rep la crida de la vocació. Mooby Gran Sarrià.

Nefarious > De Cary Solomon i Chuck Konzelman. Amb Sean Flanery i Jordan Belfi. 16 Anys. Estats Units. 2023. Thriller. 98 min. uEl dia de la seva execució programada, un assassí en sèrie és objecte d’una avaluació psiquiàtri­ca d’últim minut ordenada pel tribunal. Mooby Gran Sarrià.

●O

Ocho apellidos marroquís > De Álvaro Fernández-Armero. Amb Julián López i Michelle Jenner. 7 Anys. Espanya. 2023. Comèdia. 97 min. uCarmen vol complir la darrera voluntat de José María, el seu marit i patriarca de la família: recuperar el Sardinete, el primer pesquer de la seva flota. Mooby Arenas, Mooby Bosque.

Perfect Days > De Wim Wenders. Amb Koji Yakusho i Tokio Emoto. 7 Anys. Japó, Alemanya. 2023. Drama. 124 min. uHirayama sembla totalment satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters a Tòquio. Gaudeix de la passió per la música i els llibres. Boliche (VOSE), Mooby Aribau, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Verdi Park (VOSE).

Pobres criaturas > De Yorgos Lanthimos. Amb Emma Stone i Mark Ruffalo. 16 Anys. Estats Units, Irlanda, Regne Unit. 2022. Fantàstica. 141 min. uEl brillant i poc ortodox científic Dr. Godwin Baxter aconseguei­x reviure a la jove Bella. La noia està ansiosa per aprendre. Cinemes Girona (VOSE), Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Aribau (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Mooby Gran Sarrià (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

Priscilla > De Sofia Coppola. Amb Cailee Spaeny i Jacob Elordi. 12 Anys. Itàlia, Estats Units. 2023. Drama. 112 min. uQuan l’adolescent Priscilla Beaulieu es troba amb Elvis Presley en una festa, ell ja és una superestre­lla meteòrica del rock and roll. Boliche (VOSE), Cinemes Girona (Cast. i VOSE), Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Phenomena (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Verdi Park (VOSE), Zumzeig Cinema (VOSE).

●R

Robot Dreams > De Pablo Berger. Apta. Espanya, França. 2023. Animació. 103 min. uDog és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot, un amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparabl­es. Cinema Maldà, Mooby Arenas.

●S

Saben aquell > De David Trueba. Amb David Verdaguer i Carolina Yuste. 7 Anys. Espanya. 2023. Comèdia. 117 min. uBarcelona, finals dels 60. Eugeni Jofra, un jove joier, coneix Conxita en un autobús de línia. La fascinació és instantàni­a. Cinemes Texas.

Sala de profesores > De Ilker Çatak. Amb Leonie Benesch i Eva Löbau. 7 Anys. Alemanya. 2023. Drama. 96 min. uUna idealista professora de matemàtiqu­es i esports comença el seu primer treball en una escola de secundària. Quan es produeixen una sèrie de robatoris a l’escola i se sospita d’un dels alumnes, decideix arribar al fons de l’assumpte pel seu compte. Boliche (VOSE), Diagonal, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

Simón > De Diego Vicentini. Amb Christian McGaffney i Jana Nawartschi. 16 Anys. Veneçuela. 2023. Drama. 99 min. uSimón, un veneçolà exiliat a Miami que lluita per la llibertat, s’enfronta a un profund sentiment de culpa- Diagonal Mar.

Soul > De Peter Docter i Kemp Powers. Apta. Estats Units. 2020. Animació. 100 min. uJoe Gardner és un professor de música d’institut que rep l’oportunita­t de la seva vida: tocar a la millor banda de jazz de la ciutat. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai.

●V

Valle de sombras > De Salvador Calvo. Amb Miguel Herrán i Susana Abaitua. 16 Anys. Espanya. 2023. Drama. 120 min. uSerralada de l’Himàlaia, any 1999. Quique, Clara i el petit Lucas, gaudeixen de les seves primeres vacances junts al nord de l’Índia. Mooby Arenas.

Vidas pasadas > De Celine Song. Amb Greta Lee i Teo Yoo. 7 Anys. Estats Units, Corea del Sud. 2022. Drama romàntic. 106 min. uNora i Hae Sung, dos amics d’infantesa amb una forta connexió, se separen quan la família de Nora emigra des de Corea del Sud. Mooby Balmes (VOSE), Verdi (VOSE).

●W

Wonka > De Paul King. Amb Timothée Chalamet i Calah Lane. Apta. Regne Unit, Estats Units. 2023. Aventura. 112 min. uEn una de les seves primeres aventures vitals, el jove Willy Wonka coneix els OompaLoomp­as. Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Bosque, Yelmo Westfield La Maquinista.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain