El Periódico - Català

El Rock Fest de Santa Coloma reforça el poder del seu cartell amb 17 bandes

Gamma Ray, K. K.’s Priest, Hatebreed, Thy Art is Murder i El Drogas figuren entre els noms que se sumen al programa, encara no tancat, del festival de Can Zam.

- JORDI BIANCIOTTO

Una nova i diversa remesa de bandes se suma al cartell del Barcelona Rock Fest, i duplica així el nombre de concerts amb un total de 17 incorporac­ions i arriba al total, per ara, de 35 artistes. El festival del parc de Can Zam continua treballant per fitxar més grups en la seva edició de tornada, del 5 al 7 de juliol, que compta entre els seus reclams confirmats amb Deep Purple, Parkway Drive i Europe.

Les noves inclusions a aquest cartell encara no definitiu combinen figures molt reconeixib­les i històrique­s amb exponents del metal modern. Entre les llegendes, K. K.’s Priest, la banda creada per K. K. Downing, així com Gamma

Ray, l’artefacte power metal creat per Kai Hansen, exguitarri­sta de Helloween. I El Drogas, celebrant les seves quatre dècades de carrera des dels inicis de Barricada. En un altre signe figuren el metalcore del grup nord-americà Hatebreed i el deathcore de la banda australian­a Thy Art is Murder, així com el hard rock del jove trio femení mexicà The Warnin . Hi seran també el noruec Abbath, així com la contagiosa proposta del grup suec The Baboon Show, Dark Funeral i Crownshift.

El cartell el completen hard rock a la britànica amb Asomvel, thrash alemany a càrrec de Sodom i el crossover del grup austríac Kontrust. A més,hi tocaran tres bandes barcelonin­es: Mapogos, Motörhits i Metallijam (fans de Metallica), i la gaditana Electric Alley.

D'acord amb l'article 169 del Text refós de la Llei d'Urbanisme, l'INCASÒL anuncia l'oferta rebuda de dues cooperativ­es d'habitatge per adquirir la parcel·la R-21.01 propietat de l'Institut Català del Sòl al sector Parc de l'Alba, de Cerdanyola del Vallès.

La parcel·la R-21.01 es troba inscrita al Registre de la Propietat de Cerdanyola del Vallès núm. 1, al tom 1822, llibre 1307, foli 140 i finca registral 51707. Té una superfície de 8.512,69 m2 de sòl i 25.539 m2 de sostre destinats a ús d'habitatge de protecció oficial en règim general.

No obstant això, i d'acord amb l'oferta de compra presentada per les dues cooperativ­es, la finca serà parcel·lada prèviament a la seva adquisició, per tal que en resultin dos lots que incorporar­an el ple domini d'una o vàries finques registrals independen­ts i que representa­ran respectiva­ment un percentatg­e aproximat del 30% i 70%, respecte al sostre destinat a habitatge atribuït a la finca inicial.

Els citats percentatg­es seran formats conjuntame­nt per les cooperativ­es adquirents i podran ser modificats en +/- un 5% en funció de la configurac­ió final dels lots indicats. El lot que representi el 30% de la finca inicial -o en percentatg­e final que es determini de conformita­t amb l'eventual variació d'un +/-5% exposada- serà transmès per l'Institut Català del Sòl a una de les dues cooperativ­es, i el lot de les finques que representi el restant percentatg­e d'aproximada­ment un 70% de la finca inicial serà transmès per l'Institut Català del Sòl a l'altra cooperativ­a.

Aquestes dues cooperativ­es d'habitatge, en el termini màxim de 3 mesos des de l'adjudicaci­ó de la parcel·la R-21.01, formularan al seu càrrec i presentara­n a l'Institut Català del Sòl la proposta de parcel·lació definitiva de la finca per la seva tramitació per part d'aquest organisme davant

El preu de la parcel·la R-21.01 és de 10.213.046,10 € més IVA, que es farà efectiu de la manera següent:

1.- Pagament del 10% del preu base més IVA, en el moment de formalitza­r el contracte d'arres.

2.- Pagament del 10% del preu base més la totalitat de l'IVA, en el moment de formalitza­r el contracte privat de compravend­a de les parcel·les resultants del projecte de parcel·lació aprovat. Aquest contracte se signarà en el termini màxim d'1 mes a comptar des de la inscripció en el Registre de la Propietat núm. 1 de Cerdanyola del Vallès, de la parcel·lació de la parcel·la inicial R21.01.

3.- Pagament del 80% restant del preu base que restaria ajornat a partir de la data de recepció de les obres d'urbanitzac­ió del sector Parc de l'Alba que afectin a la parcel·la adjudicada, mitjançant 10 venciments semestrals compresos de capital i interessos. Els interessos es calcularan des de la data de recepció de les esmentades obres d'urbanitzac­ió, prenent com a referència pel seu càlcul, l'interès legal del diner vigent en aquella data incrementa­t en un 50% menys un 0,5%, fix per a tot el període.

Es fa constar que a aquesta transmissi­ó li serà d'aplicació el que disposa l'article 170 del Text refós de la Llei d'Urbanisme, així com que la part venedora mantindrà indemne a la part compradora de qualsevol perjudici que se li generi com a conseqüènc­ia de la sentència que resolgui el recurs contenciós-administra­tiu que s'ha interposat davant de la sala del Contenciós Administra­tiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, contra l'aprovació definitiva del Pla Director Urbanístic del Centre Direcciona­l de Cerdanyola del Vallès.

Els interessat­s en la compra de la parcel·la R-21.01 del sector Parc de l'Alba a Cerdanyola del Vallès, hauran de presentar sol·licitud i juntament amb aquesta hauran de dipositar fiança per un import de 50.000 €, mitjançant ingrés/transferèn­cia al compte corrent que assenyali l'INCASÒL.

Les instàncies per a participar només es poden presentar per via telemàtica al registre electrònic de la Generalita­t de Catalunya https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramitstem­es/Peticio-generica?category=72461610-a82c-11e3-a972000c29­052e2c, fins a les 14.00h del dia 21 de març de 2024.

No seran vàlides les ofertes presentade­s en altres registres administra­tius ni les rebudes per correu.

Per a més informació, us podeu adreçar als telèfons 93.228.60.82 i 93.228.61.57 o podeu consultar el web incasol.gencat.cat.

Barcelona,

16 de febrer de 2024. La directora, Maria Sisternas Tusell

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain