El Periódico - Català

Líders juvenils

Els premis al Talent i Lideratge juvenil organitzat­s pel ‘lobby’ Lideremos es van celebrar al Museu Cosmocaixa amb gran representa­ció del món polític i empresaria­l.

-

actiu director general d’Andema, Gerard Guiu, acompanyat per la professora de Dret Financer i Tributari d’ESADE Diana Ferrer; l’empresari i exdirectiu del Barça Javier Bordas; a la directora creativa de Lola Casademunt, Maite Casademunt; el CEO d’Ogilvy, Jordi Urbea; el CEO de Saba Group, Josep Martinez Vila; la directora de Comunicaci­ó de Coca Cola-Europacifi­c Partners, Igone Bartomeu; la directora de Relacions Institucio­nals de Tous, Teresa Copano; o el Data & Processes Director de Puig, Borja Xercavins. Doncs això, que els de Lideremos són gent seriosa.

Concert sorpresa a La Llotja

Des de CosmoCaixa, servidor es va traslladar a la Llotja de Mar. El trajecte no era curt, però va valer la pena. La marca IQOS celebrava un esdevenime­nt privat de presentaci­ó d’IQOS Gamechange­r. Es tractava de la nova campanya i concepte creatiu d’aquest innovador dispositiu per a tabac escalfat, que té per objectiu reconèixer aquelles persones que no es marquen límits i que trenquen amb l’establert.

IQOS va triar Barcelona per donar el tret de sortida amb el primer territori de moda de la mà del dissenyado­r jaenès Leandro Cano. La sorpresa final va ser de traca. Quan ningú s’ho esperava, va aparèixer el grup musical madrileny Taburete per fer un concert privat. Una bomba.

Imagineu-vos el líder del grup, Willy Bárcenas, i la seva banda actuant a un pam dels allà presents. Per cert, va ser un plaer conèixer el director de comunicaci­ó de Philip Morris, Juan Páramo, i la seva responsabl­e de Comunicaci­ó Corporativ­a, Ainhoa Capdevila. En fi, que val la pena seguir la campanya a IQOS Boutiques. Com diuen ells, les regles de joc estan canviant...

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain