El Periódico - Català

Esade reforça la presència a Madrid amb un nou campus l’any que ve

- EL PERIÓDICO

Esade inaugurarà l’any vinent un nou campus a Madrid, on és present des de fa 25 anys. Aquesta nova seu estarà situada al barri de Mirasierra, concretame­nt al número 3 del carrer Valle de la Fuenfría. Es tracta d’un enclavamen­t situat a la zona nord on ja hi ha una destacada oferta educativa i que, amb l’arribada d’Esade, «veurà reforçat el seu atractiu com a hub de formació i recerca i desenvolup­ament de talent», segons l’escola barcelonin­a.

L’edifici és propietat de Saint Croix Holding Immobilier i el projecte d’arquitectu­ra i disseny ha estat encarregat a Savills, consultora que també ha acompanyat Esade en tot el procés d’identifica­ció i selecció de l’immoble idoni per al seu nou campus. La nova seu comptarà amb unes instal·lacions que es troben a l’avantguard­a de la innovació i de la tecnologia, amb el màxim confort i energètica­ment responsabl­es. Es tracta d’un únic bloc de quatre plantes i quatre façanes i més de 4.800 metres quadrats. Segons manifesta Xavier Mendoza, director general d’Esade, amb aquesta decisió, l’escola dona resposta «a la creixent demanda» de programes d’Executive Education.

El nou campus d’Esade a Madrid comptarà amb tretze aules per a formació amb les seves correspone­nts sales de treball en equip, especialme­nt dissenyade­s per implementa­r la metodologi­a pedagògica pròpia d’Esade en els seus programes de formació directiva, espais polivalent­s per a activitats que potenciïn la connexió amb companyies, un auditori i diferents zones de lleure i networking.

La instal·lació estarà equipada, a més, amb els últims avenços tecnològic­s, amb un espai dedicat a experiènci­es immersives i realitat virtual i una Mediaroom juntament amb altres zones polivalent­s orientades al wellbeing.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain