El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

●A

Animal/Humano > De Alessandro Pugno. Amb Guillermo Bedward i Donovan Raham. 12 Anys. Espanya, Mèxic, Itàlia. 2023. Drama. 93 min.

uEn un petit poble d’Itàlia, un nen viu envoltat de taüts i malaltia. Enfrontat cada dia a aquest sensesenti­t, somia morir com un heroi a l’arena. Mooby Gran Sarrià.

Animalia > De Sofia Alaoui. Amb Oumaima Barid i Mehdi Dehbi. 7 Anys. Marroc, Qatar, França. 2023. Ciència ficció. 95 min.

uItto, una jove d’origen humil al Marroc, viu adaptada a l’opulència de la família del marit. Un dia de tranquil·litat esdevenime­nts sobrenatur­als sumeixen el país en un estat d’emergència. Cinema Maldà (VOSE).

●B

Bob Marley: One Love > De Reinaldo Marcus Green. Amb Kingsley Ben-Adir i James Norton. 12 Anys. Regne Unit, Estats Units. 2023. Biopic. 104 min. uRelat de la vida de Bob Marley i la seva impactant història de superació de l’adversitat. Mooby Balmes (VOSE).

●C

Cazafantas­mas: Imperio helado > De Gil Kenan. Amb Paul Rudd i Carrie Coon. 7 Anys. Estats Units. 2024. Fantàstica. 125 min.

uLa família Spengler torna al lloc on va començar tot, l’icònic parc de bombers de Nova York, per formar equip amb els Caçafantas­mes originals. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Club Zero > De Jessica Hausner. Amb Mia Wasikowska i Sidse Babett Knudsen. 16 Anys. Àustria, Regne Unit, Alemanya, França, Dinamarca, Qatar. 2023. Comèdia dramàtica. 103 min.

uLa professora Novak s’uneix al?equip de docents d’un internat internacio­nal per impartir classes sobre alimentaci­ó conscient. Verdi (VOSE).

●D

Dune: Parte dos > De Denis Villeneuve. Amb Timothée Chalamet i Zendaya . 12 Anys. Estats Units, Canadà. 2024. Ciència ficció. 166 min. uPaul Atreides s’uneix a Chani i als Fremen en un camí de venjança contra els conspirado­rs que van destruir la seva família. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

●E

El clan de hierro > De Sean Durkin. Amb Zac Efron i Jeremy Allen White. 16 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2023. Biopic. 132 min. uHistòria dels germans Von Erich, que es converteix­en en mites de la lluita lliure a principis de la dècada dels 80. Mooby Balmes (VOSE).

●F

Fallen Leaves > De Aki Kaurismäki. Amb Alma Pöysti i Alina Tomnikov. 12 Anys. Finlàndia. 2023. Comèdia romàntica. 81 min. uHistòria de dues persones solitàries que es troben per casualitat a la nit de Hèlsinki i intenten trobar el primer, únic i últim amor de les seves vides. Cinema Maldà (VOSE).

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

Animal/Humano. D’Alessandro Pugno. Amb Guillermo Bedward. ★★★★

Animalia. De Sofia Alaoui. Amb Oumaima Barid. ★★ Freelance. De Pierre Morel. Amb Alison Brie. ★★

Johnny Puff: Misión secreta. De Néstor F. Dennis. ★★★

La primera profecía. D’Arkasha Stevenson. Amb Nell Tiger Free. ★★

Matusalén. De David Galán. Amb Julián López. ★★

Mayday Club. De Hafsteinn Gunnar Sigurdsson. Amb Lydia Leonard. ★★

Mi camino interior. De Denis Imbert. Amb Jean Dujardin. ★★★

Mis ganas ganan,la historia de Elena Huelva. De José Luis Hernández Arango. ★★

Pájaros. De Pau Durà. Amb Luis Zahera. ★★★

Pequeñas cartas indiscreta­s. De Tom Sharrock. Amb Jessie Buckley. ★★★

Freelance > De Pierre Morel. Amb Alison Brie i John Cena. 16 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2023. Comèdia. 109 min. uUn exagent de les forces especials està atrapat en un treball d’oficina avorrit. A contracor, accepta una missió per proporcion­ar seguretat privada a una periodista. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Godzilla y Kong: El nuevo imperio > De Adam Wingard. Amb Dan Stevens i Rebecca Hall. 12 Anys. Estats Units. 2024. Acció. 115 min. uEls temibles monstres Kong i Godzilla s’enfronten a una amenaça colossal, amagada dins del planeta, però fins ara desconegud­a. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Mooby Gran Sarrià (VOSE), Phenomena (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

Imaginary > De Jeff Wadlow. Amb DeWanda Wise i Tom Payne. 16 Anys. Estats Units. 2024. Terror. 104 min. uQuan Jessica torna amb la seva família a casa de la seva infància, Alice, la seva fillastra més petita, s’encarinya amb Chauncey, l’ós de peluix. Diagonal Mar, Mooby Arenas, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Johnny Puff: Misión secreta > De Néstor F. Dennis. Apta. Espanya, Itàlia. 2023. Animació. 80 min. uSeguim el Johnny Puff i els seus amics que s’embarquen en una missió secreta per tal de salvar Taigasvill­e dels malvats plans d’Otto von Walrus. Diagonal.

Kung Fu Panda 4 > De Mike Mitchell i Stephanie Stine. Apta. Estats Units, Xina. 2024. Animació. 94 min. uDesprés de tres perilloses aventures desafiant la mort i derrotant supervilla­ns, Po, el Guerrer Drac, es troba que el destí li crida a prendre’s un respir. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Westfield La Maquinista.

La abadesa > De Antonio Chavarrías. Amb Blanca Romero i Carlos Cuevas. 12 Anys. Espanya. 2024. Drama històric. 122 min.

uAl segle IX, Emma, una jove de 17 anys, és nomenada abadessa per tal de repoblar i cristianit­zar territoris fronterers en conflicte amb els moriscos. Cinemes Girona, Mooby Gran Sarrià.

La familia Benetón > De Joaquín Mazón. Amb Leo Harlem i El Langui . 7 Anys. Espanya, Mèxic. 2023. Comèdia. 93 min.

uToni, un rondinaire a la cinquanten­a, solter i sense fills, fuig dels nens tant sí com no. La seva vida fa un gir inesperat quan la seva germana mor. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

La gran ilusión > De Jean Renoir. Amb Jean Gabin i Dita Parlo. Apta. França. 1937. Drama bèl·lic. 97 min.

uPrimera Guerra Mundial. Un grup de francesos intenta escapar d’un camp de presoners. Phenomena (VOSE).

La primera profecía > De Arkasha Stevenson. Amb Nell Tiger Free i Tawfeek Barhom. 18 Anys. Estats Units, Itàlia, Regne Unit. 2024. Terror. 120 min.

uUna jove estatunide­nca és enviada a Roma per iniciar una vida de servei a l’Església. Però allà topa amb una foscor que posa en qüestió la seva pròpia fe. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries, Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

Las cosas sencillas > De Éric Besnard. Amb Lambert Wilson i Grégory Gadebois. 7 Anys. França. 2023. Comèdia. 95 min.

uVincent és un famós empresari d’èxit. Un matí, l’avaria del cotxe esportiu en una carretera de muntanya interromp el seu frenètic estil de vida. Mooby Gran Sarrià, Verdi (VOSE), Verdi Park (VOSE).

La zona de interés > De Jonathan Glazer. Amb Sandra Hüller i Christian Friedel. 12 Anys. Regne Unit, Polònia. 2023. Drama. 106 min.

uEl comandant d’Auschwitz Rudolf Höss i la seva dona Hedwig s’esforcen a construir una vida de somni per a la família. Cinemes Texas (VOSUBTCAT), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

Los niños de Winton > De James Hawes. Amb Anthony Hopkins i Romola Garai. 7 Anys. Regne Unit. 2023. Drama històric. 110 min.

uUn jove corredor de borsa britànic, Nicholas Winton, va ajudar a rescatar centenars de nens dels nazis en vigílies de la Segona Guerra Mundial. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

Los pequeños amores > De Celia Rico. Amb María Vázquez i Adriana Ozores. 7 Anys. Espanya, França. 2022. Drama. 95 min.

uTeresa canvia els plans de vacances per ajudar la seva mare, que ha patit un petit accident. Mare i filla passen juntes un estiu molt sufocant. Verdi.

Los que se quedan > De Alexander Payne. Amb Paul Giamatti i Da’Vine Joy Randolph. 12 Anys. Estats Units. 2023. Comèdia dramàtica. 133 min.

u Un professor rondinaire d’un prestigi col·legi americà es veu obligat a romandre al campus durant les vacances de Nadal. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

Matusalén > De David Galán. Amb Julián López i Miren Ibarguren. 12 Anys. Espanya. 2023. Comèdia. 119 min.

uEnvellir és inevitable, madurar és opcional: aquesta és la màxima d’El Alber, un raper que als seus 44 anys es matricula a la universita­t per una aposta amb el seu pare. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Glòries.

Mayday Club > De Hafsteinn Gunnar Sigurdsson. Amb Lydia Leonard i Timothy Spall. 12 Anys. Islàndia, Regne Unit, Alemanya. 2023. Comèdia. 97 min.

uUn grup de cinc persones de diversa provinença és enviat a un curs especial per fer front a la seva por de volar. Viatgen de Londres a Islància. Cinema Maldà (VOSE), SOM Multiespai, Mooby Balmes (VOSE).

Mi camino interior > De Denis Imbert. Amb Jean Dujardin i Jonathan Zaccaï. 7 Anys. França. 2023. Biopic. 94 min.

uPierre és un cèlebre escriptor amb una inclinació per les experiènci­es extremes i els viatges en solitari. Sempre ho ha fet tot a la seva manera, quan li convenia i amb qui volia. Cinemes Girona (CAT i VOSE), Mooby Gran Sarrià.

Oppenheime­r > De Christophe­r Nolan. Amb Cillian Murphy i Emily Blunt. 12 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2022. Biopic. 180 min. uDescripci­ó de la història del científic J. Robert Oppenheime­r i el seu paper en el desenvolup­ament de la bomba atòmica. Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Gran Sarrià.

●

Pájaros > De Pau Durà. Amb Luis Zahera i Javier Gutiérrez. 12 Anys. Espanya. 2023. Aventura. 100 min. uColombo treballa en un garatge 24h i complement­a el seu miserable sou traficant amb marihuana. Mario, un paio peculiar i aficionat a les aus, apareix inesperada­ment al garatge. Cinemes Girona, SOM Multiespai, Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca.

Pequeñas cartas indiscreta­s > De Tom Sharrock. Amb Jessie Buckley i Olivia Colman. 16 Anys. Regne Unit, França. 2023. Comèdia dramàtica. 100 min. uAnys 20. A la ciutat costanera de Littlehamp­ton, la pietosa Edith Swan i altres habitants de la localitat comencen a rebre cartes indiscrete­s escrites amb un llenguatge excèntric. SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

Pobres criaturas > De Yorgos Lanthimos. Amb Emma Stone i Mark Ruffalo. 16 Anys. Estats Units, Irlanda, Regne Unit. 2022. Fantàstica. 141 min. uEl brillant i poc ortodox científic Dr. Godwin Baxter aconseguei­x reviure a la jove Bella. La noia està ansiosa per aprendre. Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Phenomena (VOSE), Verdi Park (VOSE).

Puan > De María Alché i Benjamín Naishtat. Amb Leonardo Sbaraglia i Lali Espósito. 12 Anys. Argentina, Itàlia, Alemanya, França, Brasil. 2023. Comèdia. 109 min. u Marcelo ha dedicat la seva vida a l’ensenyamen­t de filosofia a la Universita­t de Buenos Aires. Llavors el seu mentor mor inesperada­ment. Cinemes Girona, Mooby Balmes, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi.

●R

Radical > De Christophe­r Zalla. Amb Eugenio Derbez i Daniel Haddad. 12 Anys. Mèxic. 2023. Drama. 125 min. uSergio, professor de primària, s’incorpora a una de les escoles més problemàti­ques d’una ciutat fronterera mexicana. Verdi.

●S

Sala de profesores > De Ilker Çatak. Amb Leonie Benesch i Eva Löbau. 7 Anys. Alemanya. 2023. Drama. 96 min. uUna idealista professora de matemàtiqu­es i esports comença el seu primer treball en una escola de secundària. Quan es produeixen una sèrie de robatoris a l’escola i se sospita d’un dels alumnes, decideix arribar al fons de l’assumpte pel seu compte. Verdi (VOSE).

Secretos de un escándalo > De Todd Haynes. Amb Natalie Portman i Julianne Moore. 16 Anys. Estats Units. 2023. Drama. 117 min. uVint anys després de la notícia del seu romanç, Gracie Atherton-Yu, i el seu marit Joe cedeixen a les pressions per fer una pel·lícula. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Verdi Park (VOSE).

●T

The Beast (La bestia) > De Bertrand Bonello. Amb Léa Seydoux i George MacKay. 16 Anys. França, Canadà. 2023. Drama. 146 min. u En un futur proper en què regna la intel·ligència artificial, les emocions humanes han esdevingut una amenaça. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Gran Sarrià (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE).

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain