El Periódico - Català

Dos cantautors neozelande­sos a Nova York

-

En aquesta comèdia Jemaine Clement i Bret Mackenzie formen un grup musical anomenat Flight of the Conchords. Viuen a Nova Zelanda, però decideixen mudar-se a Nova York. La sèrie segueix les aventures del duo en aquesta ciutat. Fins ara, únicament han aconseguit trobar un mànager anomenat Murray, probableme­nt el pitjor representa­nt (i ajudant de l’agregat cultural neozelandè­s a Nova York) de tota la història de la humanitat. A més, compten amb un seguidor incondicio­nal (un obsessiu home casat) i un amic (amo de la botiga d’obstinacio­ns local), però poc més. Els Conchords arriben a la gran ciutat pensant que tot serà fàcil, però no és així.

Film d’acció del 1995 protagonit­zat per Steven Seagal.

Richard Gere i Winona Ryder protagonit­zen el film.

Film d’acció del 2015 Breck Eisner. dirigit per

Robert Redford en una escena de la pel·lícula.

Pel·lícula dramàtica de 2019 protagonit­zada per Ricardo Darín.

Alerta máxima II 22.00 hores. | NEOX

De Geoff Murphy. Amb Steven Seagal, Eric Bogosian, Katherine Heigl, Morris Chestnut, Everett McGill. EUA, 1995. Acció, 100 minuts uTravis Dane és un expert en tecnologia brillant que ha creat un satèl·lit de destrucció, però que li és arrabassat. Amb ajuda d’uns mercenaris decideix segrestar el Gran Continenta­l, el tren més luxós dels Estats Units.

Otoño en Nueva York 22.00 hores. | NOVA

De Joan Chen. Amb Richard Gere, Winona Ryder, Anthony LaPaglia, Elaine Stritch, Vera Farmiga, Sherry Stringfiel­d, Jill Hennessy, J.K. Simmons, Sam Trammell, Mary Beth Hurt, Kali Rocha, Steven Randazzo, Toby Poser, George Spielvogel III, Ranjit Chowdhry. EUA, 2000. Romàntica, 103 minuts uEl Will Keane és el propietari d’un dels restaurant­s més famosos i prestigios­os de Nova York. Un dia, la Charlotte, una noia independen­t i vital, polvoritza els seus prejudicis sobre l’amor i la vida.

El último cazador de brujas 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Breck Eisner. Amb Vin Diesel, Michael Caine, Elijah Wood, Rose Leslie, Ólafur Darri Ólafsson, Rena Owen. EUA, 2015. Acció, 120 minuts uEl món modern amaga molts secrets, però el més sorprenent de tots és el de les bruixes que segueixen vivint entre els humans. Es tracta de cruels criatures sobrenatur­als que tenen la intenció d’alliberar la Mort Negra sobre el món.

La última fortaleza 22.20 hores. | FDF

De Rod Lurie. Amb Robert Redford, James Gandolfini, Mark Ruffalo, Steve Burton, Delroy Lindo, Paul Calderon, Sam Ball, Jeremy Childs, Clifton Collins Jr., George W. Scott, Brian Goodman, Michael Irby, Frank Military, Maurice Bullard, Nick Kokich. EUA, 2001. Acció, 131 minuts uDesprés de ser sotmès a un consell de guerra, el general Irwin és degradat i tancat en una presó militar, acusat de desobeir una ordre. Allà esdevé el punt de mira de l’alcaid, el coronel Winter, un home amb un caràcter violent i dictatoria­l.

La odisea de los Giles 22.25 hores. | LA 2

De Sebastián Borensztei­n. Amb Ricardo Darín, Luis Brandoni, Verónica Llinás, Daniel Aráoz, Germán Rodríguez, Alejandro Gigena. Argentina-Espanya, 2019. Drama, 116 minuts uA lA’ rgentina, el terme gil es refereix a una persona bona, ingènua i alhora una mica imprudent.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain