El Periódico - Català

Crònica rosa

- Lorena Vázquez

Ni que fuéramos Sálvame és el nom que han triat per al nou magazín, que suposarà la tornada al directe de part del seu dream team. Belén Esteban, Víctor Sandoval, Lydia Lozano, Chelo García Cortés i Kiko Matamoros seran les cares visibles del primer programa que emetrà el canal Quickie, encara que és probable que Kiko Hernández s’afegeixi més endavant als seus companys, igual que altres col·laboradors del planter de Telecinco. ¿I Terelu Campos? ¿Preferirà la hijísima continuar amb les seves col·laboracion­s televisive­s i passar de la tele digital?

Essència gamberra

La periodista María Patiño serà l’encarregad­a de presentar i moderar el programa, i als comandamen­ts hi haurà David Valldepera­s, un dels directors estrella de l’antic Sálvame. El 29 d’abril compareixe­rà part de l’equip en roda de premsa per donar detalls d’aquesta nova aposta audiovisua­l.

No ha sigut un camí fàcil per a l’Óscar i l’Adrián. Després de la cancel·lació a Telecinco de la seva gallina dels ous d’or i després de diverses reunions infructuos­es amb diferents canals, van comprendre que cap televisió no apostaria per tornar a emetre Sálvame, ni tan sols tunejat o versionat. Amb Fabricante­s Studio es llancen cap al món de les xarxes socials i les plataforme­s de vídeo, en què intentaran convertir-se, de nou, en un fenomen que rebenti audiències, però aquesta vegada en l’univers digital. De moment, Quickie veurà la llum a YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, Twitch i X, amb un període de prova de dos mesos per després «ajustar» i tornar al setembre.

El cas és que aquella essència gamberra, imprevisib­le i tremendame­nt original de Sálvame es troba a faltar a la televisió actual, en què tots els magazins, posis el canal que posis, són cosins germans. «S’ha de treure Sálvame del Congrés dels Diputats i tornar-lo a la tele, on era molt més inofensiu i, sobretot, més divertit», reclama Cornejo. I per a la premsa del cor és una gran notícia que apareguin nous formats que continuïn fent girar el nostre univers rosa. Ens falten nous personatge­s i trames noves. Óscar Cornejo ho té clar: «Ara sí: que es prepari Ibai Llanos perquè ha de competir amb la nostra Belén Esteban. Ningú es pot perdre el duel Canal Quickie versus Kings League». Això promet.

 ?? Mediaset ?? Belén Esteban.
Mediaset Belén Esteban.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain