El Periódico - Català

Generalita­t de Catalunya

-

En sessió plenària de data 2 d'abril de 2024, s'acordà l'aprovació inicial del nou text normatiu de l'Ordenança municipal reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigual potable i als usos de l'aigua en situació de sequera de Castellar del Vallès. L'acord, que incorpora l'esmentada Ordenança, ha estat publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 17 d'abril de 2024 i al Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya en data 22 d'abril de 2024.

Com consta a l'acord referit abans, si no s'hi formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública, l'aprovació inicial del nou text normatiu de l'Ordenança municipal reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigual potable i als usos de l'aigua en situació de sequera de Castellar del Vallès quedarà aprovada definitiva­ment.

Una vegada aprovat definitiva­ment el text, en la fórmula anterior o bé de forma expressa i d'acord amb allò que preveu l'article 65 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, caldrà que es traslladi l'acord d'aprovació definitiva a l'Administra­ció de l'Estat i a la Generalita­t de Catalunya en el termini de quinze (15) dies hàbils.

Les modificaci­ons entraran en vigor quan s'hagi publicat completame­nt el text en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i hagi transcorre­gut el termini de 15 dies hàbils indicat en el paràgraf anterior. Igualment caldrà que es publiqui en el tauler

Castellar del Vallès, data la que consta a la signatura digital. L'Alcalde, p.d.

(Decret núm. 991,de 22 de juny de 2023), EL SECRETARI ACTAL,

Signat: Antonio Cárceles Jurado de 15 d'abril de 2024, pel qual es dona publicitat a la resolució que assenyala dies per a la redacció d'actes prèvies a l'ocupació de les finques afectades d'expropiaci­ó per l'execució del Projecte: SPD-22228.2 “Projectes de desplegame­nt de fibra òptica REACT Torres a Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan i Arnes”, dels termes municipals d'Arnes i Horta de Sant Joan.

Atès que el 2 de maig de 2023 es va aprovar el Projecte: SPD-22228.2 “Projectes de desplegame­nt de fibra òptica REACT Torres a Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan i Arnes” i el 17 de novembre de 2023 (DOGC núm. 9048, de 24 de novembre de 2023) es va aprovar definitiva­ment la relació de titulars i la necessitat d'ocupació dels béns i els drets afectats per dit projecte, d'acord amb el que estableixe­n els articles 20 i 21 de la Llei d'expropiaci­ó forçosa en relació amb l'article 56 del seu Reglament i declarada la urgència en l'ocupació per l'Acord de Govern de la Generalita­t (ACORD GOV/266/2023) de 19 de desembre, el Departamen­t de la Territori ha resolt, d'acord amb el que preveu l'article 52, conseqüènc­ia 2, de la Llei esmentada,

Aquest assenyalam­ent s'ha de notificar als interessat­s convocats, que són els que consten a la relació exposada al tauler d'anuncis de l'Alcaldia correspone­nt. També es pot consultar aquest edicte seguint aquest enllaç https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=1

Han d'assistir a l'acte els titulars dels béns i els drets afectats, personalme­nt o representa­ts per persona autoritzad­a, aportant els documents acreditati­us de la seva titularita­t i l'últim rebut de la contribuci­ó que correspon al bé afectat, i poden fer-se acompanyar, a compte seu, de perits i/o notari.

El lloc de reunió són les dependènci­es dels Ajuntament­s d'Arnes i Horta de Sant Joan. Tot seguit els assistents es traslladar­an, si escau, als terrenys afectats, per tal de redactar les actes.

Barcelona,

15 d'abril de 2024

Alfred Rulló i Gómez

Cap del Servei d'Expropiaci­ons

Sainz va arrencar setè, precedit pel seu company Leclerc, i no va poder evitar l’embolic a la zona mitjana. Hülkenberg i Russell van sorprendre a la sortida els dos Ferrari, que es van desgastar per recuperar-se en les següents voltes.

Després dels dos safety car, Verstappen es va mantenir primer, per davant de Norris, Leclerc, Pérez, Alonso, Sainz, Russell i Piastri. Tots els favorits amb durs, excepte l’espanyol, que, sense més jocs disponible­s, va sortir amb tous.

Va haver de parar de nou a falta de 12 voltes, i va protagonit­zar una gran cavalcada. Va avançar cinc pilots i va estar al caire de l’abisme al perdre el cotxe en la seva maniobra amb Hamilton. Li van faltar voltes per culminar el seu atac a Russell, sisè.

En aquest context, l’asturià es va acomiadar de Shanghai amb un encàrrec a la FIA: «En les pròximes carreres esprints, que corrin els altres pilots, així nosaltres estalviem pneumàtics». Alonso, això sí, va disfrutar en la seva remuntada: «Quan vas tan ràpid, poses un joc nou de pneumàtics i fas la tornada ràpida sempre és més divertit. Però ha sigut una carrera complicada».

Alonso va assumir que Aston Martin no està encara per afrontar desafiamen­ts majors, però va posar en valor el treball dels de Silverston­e: «El cotxe és millor que el de fa un any, gairebé segon i mig, però els nostres rivals són més forts. Som un equip que fa dos anys teníem una fàbrica que semblava una nau de karts i ara estem lluitant contra els més grans. Queden moltes carreres, molta tela per tallar i ens divertirem».

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain