El Periódico Mediterráneo

Pobles i ciutats en marxa

-

El PSPV-PSOE de la província de Castelló celebra hui en Albocàsser el VI Fòrum d’alcaldesse­s, alcaldes i portaveus Vicent Nebot per a realçar la gestió que els socialiste­s realitzen als seus municipis i com este treball col·lectiu està permitent avançar a tot el territori. D’esta manera arranquem un nou curs polític, esta vegada, marcat per la nova normalitat que ens ha dut la pandemia de la covid-19, i en el que la nostra acció política seguirà centrada a assolir una recuperaci­ó per a totes i tots. Des de l’inici de l’emergència sanitària, el partit socialista ha gestionat amb responsabi­litat i una màxima --la més important--: que ningú es quede enrere.

Perquè en este camí que la pandèmia ens ha obligat a caminar ha quedat clar que sols les polítiques d’esquerres i progressis­tes ens podran ajudar a superar este difícil moment garantint la igualtat d’oportunita­ts. I és també en estos difícils moments quan les alcaldesse­s, alcaldes i portaveus hem d’estar a l’altura de les circumstàn­cies i fer política en majúscula: política al servei de la ciutadania. Principalm­ent, perquè la ciutadania així ens ho està demanant.

Si en condicions normals els ajuntament­s són les administra­cions referents dels nostres veïns i veïnes, ara encara més s’han convertit en la peça clau i decisiva del procés de reconstruc­ció. Per això, hem de fer tot el que estiga al nostre abast per ficar els pobles i les ciutats en marxa. Sense lluites partidiste­s. Sense campanyes destructiv­es. Sense falsos missatges. Sense alarmismes. I sí amb sentit comú, acció i pel futur.

ÉS EL QUE

toca i el partit socialista així ho està fent. Allí on governem, ho fem per a totes i tots, resolent els problemes reials de la gent i deixant les disputes polítiques --que ja tindrem temps de reprendre-les, i amb molt de gust--. El que és inadmissib­le amb la realitat que estem vivint és deixar-se emportar pel fàstic d’haver perdut cinc eleccions --i sí, parle del Partit Popular--. Ja coneixem com gestiona les crisis el PP: amb retalls, abandonant els més desfavorit­s, rescatant als bancs i corrupció. No s’enganyen, això és el PP.

Ara és l’hora de mirar endavant, donar respostes, ficar-mos a disposició del bé comú i seguir en marxa. Això és la política, i qui no ho entenga així, que abandone el vaixell de la gestió.

= *Secretària d’Organitzac­ió del PSPVPSOE de la província de Castelló i alcaldessa d’Almenara

Sols les polítiques d’esquerres i progressis­tes ens podran ajudar a superar este difícil moment

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain