El Periódico Mediterráneo

Transparèn­cia i responsabi­litat

- BALMA Llansola*

Molt s’ha criticat a Vilareal la suposada persecució de Compromís a la regidora Aida Beteta des que al novembre preguntàre­m sobre la seua situació laboral. Volíem saber el seu règim de dedicació, tant a l’Ajuntament com a la Conselleri­a, una vegada comprovat que la regidora ocupava des de l’1 de setembre una vacant de mestra interina a temps complet i continuava amb dedicació exclusiva al consistori. En veure que passaven els mesos i que la situació no es resolia, Compromís vam preguntar al Ple i la resposta de l’alcalde va ser que estaven intentant resoldre aquest assumpte.

De veres costa tres mesos adonarse que l’única opció possible per a la regidora d’Educació era passar al règim d’assistènci­es? Coneixen vostès alguna persona que puga treballar al 200% i rebre dos sous públics al 100% cada un? Fins quan s’hauria allargat aquesta situació si no arribem a preguntar?

El portaveu del govern, Javier Serralvo, afirmava que dos regidors de Compromís compartíem la mateixa situació. Miren, no. Nosaltres som professors funcionari­s i cobrem per assistènci­es als plens i comissions. No som regidors de cap àrea, sinó que estem a l’oposició. La regidora socialista treballa com a mestra i porta l’àrea d’Educació d’una ciutat gran amb més de 20 centres educatius. El que ens du a la següent pregunta: en quin horari gestiona Beteta les necessitat­s educatives de Vila-real? Esta i altres preguntes hauríem volgut fer-li en la petició de compareixe­nça que vam registrar al desembre i que l’equip de govern va tombar. A Compromís no tenim animadvers­ió contra ningú, només demanem transparèn­cia i responsabi­litat en la gestió educativa al nostre poble.

*Portaveu adjunta de Compromís per Vila-real

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain