El Periódico Mediterráneo

Més il·lusió per la Cantera Grogueta

El futbol base del Villarreal CF preveu un emocionant 2021 amb l’objectiu d’aconseguir nous èxits esportius

- M. M. jovest@epmediterr­aneo.com VILA-REAL

Després d’un any condiciona­t per la pandèmia, els equips que formen la Cantera Grogueta del Villarreal CF esperen amb ganes i il·lusió els nous reptes que arriben en 2021.

El juvenil A busca repetir la gesta de l’any passat en el grup 7B de Divisió d’Honor. Pere Martí torna a la banqueta de l’equip que més alegries està donant les darreres temporades i que ara busca disputar la segona fase de la Copa de Campions i revalidar el títol de campió per tercer any consecutiu. Per ara van pel bon camí.

El cadet A i l’infantil A lluiten per a tornar a guanyar el títol de la categoria autonòmica. Fruit del bon treball realitzat aquesta temporada, tots dos són líders en les seues respective­s categories i l’objectiu per a 2021 passa per mantindre eixe lloc de privilegi després d’una campanya en la que no van poder aconseguir el campionat. Aquesta temporada es presenta complexa per la covid-19 i també per la reestructu­ració que ha afectat totes les categories del futbol base.

L’aleví A, tot i les dificultat­s derivades de la pandèmia, és líder en la categoria Preferent Grup I. Els jugadors groguets volen

El juvenil A busca el títol, tal com el cadet A i l’infantil A, i l’aleví A, a per la Lliga Promises

aconseguir el títol de lliga i poder disputar la prestigios­a Liga Promises, que es va suspendre la darrera temporada per la crisi sanitària i que s’ha celebrat durant els darrers anys a la Ciutat Esportiva Pamesa. A més, ja es preparen per a deixar enrere el futbol-8 i poder donar el salt definitiu al futbol-11.

Tots els equips de la Cantera Grogueta continuara­n en aquest 2021 aplicant la metodologi­a de treball del Villarreal CF per a la formació dels jugadors groguets, incidint en l’aspecte humà i respectant els valors amb els quals s’identifica el club provincial.

També es continuarà apostant per l’efectiu protocol sanitari que es va implementa­r a l’inici de la pandèmia i que ha reduït amb excreix l’incidència del virus, per a d’aquesta manera seguir protegint al màxim a tots els jugadors groguets de la base.

 ??  ?? Un jugador de l’aleví F del Villarreal tracta d’avançar amb la pilota controlada. (( =
Un jugador de l’aleví F del Villarreal tracta d’avançar amb la pilota controlada. (( =
 ??  ?? L’aleví A està fent una gran temporada en la categoria Preferent Grup I. ((
VILLARREAL CF
L’aleví A està fent una gran temporada en la categoria Preferent Grup I. (( VILLARREAL CF

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain