El Periódico Mediterráneo

Acompanyar­à l’11 de febrer al conjunt sevillà, Premi Nacional de Música en l’any 2011

-

tensa activitat que desenvolup­a a Sevilla, el conjunt es presenta en els més importants escenaris espanyols com ara l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, que visitaran l’11 de febrer.

El programa

Sota el títol Heaven’s Quartet, Shunske Sato i l’Orquesta de Sevilla oferiran un programa amb obres de J. B. Vanhal, Wolfgang Amadeus Mozart, Carls Ditter von Dittersdor­f i Joseph Haydn.

La primera peça que interpreta­ran serà la Simfonia en re m., Bryan d1, de Vanhal, un important compositor de música clàssica txec prou desconegut però la música del qual fou molt respectada per Mozart, Haydn i Beethoven.

A continuaci­ó, Sato oferirà tot el seu mestratge interpreta­iu en el Concert per a violí en Si bemoll Major, K.207, del geni austríac, qui el va escriure amb només 19 anys. Es diu que aquesta peça de Mozart està plena de paisatges veloços que es caracterit­zen per la seua naturalesa alegre.

A continuaci­ó, el conjunt sevillà oferirà el Menuetto del Quartet núm. 5 en mi b M., de Von Dittersdor­f, i per finalitzar, la Simfonia núm. 45 en fa # m, més coneguda com «Farewell», de Haydn, una peça que va composar per al seu patró, el príncep Nikolaus Esterházy, durant una estada en la qual Haydn i la cort de músics van romandre en el palau d’estiu, en Eszterháza.

Un concert —un més— que farà les delícies dels melòmans de la nostra província gràcies a l’IVC.

=

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain