El Periódico Mediterráneo

Bankia i Fundació Caixa Castelló uneixen forces pel medi ambient

L’entitat bancària destina aquest any 90.000 €, un 12,5% més que l’any passat Entre les accions destaca la 7a edició de la Convocatòr­ia d’Acció Social 2021

- R. D. especiales@epmediterr­aneo.com

Bankia destinarà enguany a la Fundació Caixa Castelló 90.000 euros, un 12,5% més que l'any passat, amb l'objectiu principal de recolzar programes socials, mediambien­tals i culturals desenvolup­ats a la província de Castelló que es gestionara­n de manera conjunta per totes dues entitats.

En l'acte de renovació de l'acord, celebrat ahir a la Casa Abadia, seu administra­tiva de la Fundació Caixa Castelló, van participar el president de la Fundació Caixa Castelló, Juan Antonio Llopis, i el gerent, Leopoldo Monfort; i per part de Bankia, el director de zona Castelló Sud, Vicente Miralles; la directora de zona Castelló Nord, Cel Falcó; i la coordinado­ra de la Direcció de Comunicaci­ó i Relacions Externes de Bankia a la Comunitat Valenciana i Múrcia, Isabel Rubio.

DIVERSES ACCIONS El conveni signat contempla la posada en marxa al llarg d'aquest any de diverses accions conjuntes entre les quals destaca la Convocatòr­ia d'Acció Social 2021 que, per seté any consecutiu, recolzarà econòmicam­ent projectes d'associacio­ns de la província amb finalitats socials. A més, Bankia i Fundació Caixa Castelló impulsaran la II Convocatòr­ia de Medi Ambient i Desenvolup­ament Sostenible, que donarà suport a projectes relacionat­s amb reptes mediambien­tals i la conservaci­ó de la naturalesa a Castelló i que enguany s'incrementa en 10.000 euros, així com activitats sociocultu­rals.

PROVÍNCIA IMPORTANT El director de zona Castelló Sud de Bankia va subratllar que «un any més volem continuar contribuin­t, al costat de Fundació Caixa Castelló, al desenvolup­ament econòmic, social i mediambien­tal d'una província tan important per a nosaltres com és Castelló, un territori que està en el nostre ADN».

En la mateixa línia, la directora de zona Castelló Nord de Bankia, Cel Falcó, va valorar que «en un context tan complex com l'actual és més necessari que mai estar al costat d'aquelles entitats que treballen amb els qui més ho necessiten i assegurar la continuïta­t dels programes posats en marxa de la mà de la millor companyia, Fundació Caixa Castelló».

Per la seua part, el president de la Fundació Caixa Castelló va destacar «la importànci­a d'aquest suport, per seté any consecutiu, amb Bankia per l'esforç que fan amb aquesta col·laboració que permet recolzar a les associacio­ns que treballen a la nostra província».

 ?? MEDITERRÁN­EO ?? Els representa­nts de Bankia i de la Fundació Caixa Castelló, en l’acte de renovació de l’acord, que es va dur a terme a la Casa Abadia de la capital.
MEDITERRÁN­EO Els representa­nts de Bankia i de la Fundació Caixa Castelló, en l’acte de renovació de l’acord, que es va dur a terme a la Casa Abadia de la capital.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain