El Periódico Mediterráneo

Als problemes, solucions

- MARÍA Fajardo* *Portaveu de Compromís per Vila-real

Els servidors públics tenim una gran responsabi­litat. Per això, estar formats és molt important i, en el nostre cas, ha de ser permanent. Perquè no sempre sabem de tot i, quan es tracta de donar resposta a problemes que sorgeixen en el dia a dia de la ciutat, es necessita ser resolutiu i tindre recursos a l’abast.

Quan un regidor forma part d’un equip de govern té una o més àrees que gestionar i, per això, ha de centrar-se en aquesta temàtica concreta i seguir formant-se, si és precís, en eixe àmbit per a traure el màxim suc a la responsabi­litat que li pertoca.

En canvi, quan s’està a l’oposició és ben distint. La nostra feina està basada en tot i en res al mateix temps. Hem d’estar preparats per a reconéixer i fiscalitza­r el que es gestiona al nostre voltant, però sabem que la decisió última no depén de nosaltres, i més si l’equip de govern té majoria absoluta. Tot i això, en aquest temps en què he hagut d’aparcar temporalme­nt la meua dedicació profession­al per a centrar-me en el servei al meu poble, no només he aprés sobre gestió, sinó que he comprovat que, per molts que siguen els retrets i per molt fort que criden, la nostra feina i dedicació acaba donant els seus fruits, i això és el que importa.

Feliçment, hem pogut comprovar com en la proposta de pressupost­os del 2021 -que passarà pel Ple dimartsapa­reixen els informes d’aquest febrer per avalar la perspectiv­a de gènere en la seua redacció. Una proposta que ja vam fer l’any 2020 i que vam tornar a proposar al novembre. Aquesta setmana també hem pogut comprovar que l’equip de govern eliminava les publicacio­ns del PSPV en xarxes corporativ­es de l’Ajuntament, després de la nostra denúncia. Als problemes, solucions.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain