El Periódico Mediterráneo

Col·legi, batxillera­t, FP i residència

- ISABEL *Alcaldessa d’Albocàsser

Albalat*

Seré directa i educada, com crec que em coneixen els veïns d’Albocàsser i com espera la ciutadania dels seus representa­nts. A l’Ajuntament d’Albocàsser tots, i sobretot totes, regidors, regidores i personal municipal esperem més correcció, educació i respecte per part del regidor de JPA que tots els bocassins i bocassines saben. Tot el veïnat d’Albocàsser i qui veja els plenaris a les xarxes socials municipals entendrà bé el perquè d’aquesta petició. El seu comportame­nt és intolerabl­e.

Canviant de tema, i fet un preludi que era necessari, l’equip de govern format pels quatre regidors del PSPV ens hem trobat un ajuntament en un estat delicat. Estem estabilitz­ant al malalt i una vegada feta la primera cura ja estem pensant en l’Albocàsser que volem. I en tenim dos, millor dit, tres objectius molt clars: col·legi nou, batxillera­t, formació profession­al i residència de majors. Així ho hem fet saber a les administra­cions, així ho tenen damunt de la taula les diferents conselleri­es implicades i així ho saben a la Diputació de Castelló.

A tots ells els agraïm la receptivit­at que han tingut amb nosaltres i els agraïm com s’han posat a treballar per fer realitat aquests projectes per a obrir noves perspectiv­es a Albocàsser i l’Alt Maestrat. Contra el despoblame­nt a l’Alt Maestrat començarem a lluitar amb una escola nova, amb batxillera­t i cicles formatius profession­als i amb la residència que els nostres majors es mereixen. En aquests dos anys, amb el suport i sensibilit­at de les administra­cions, no ens cansarem de treballar per a fer possible aquests reptes. Volem posar els fonaments perquè a 2023 tot estigue encarrilat.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain