El Periódico Mediterráneo

2,3 milions per transforma­r l’Alcora

- SAMUEL Falomir* *Alcalde de l’Alcora

En l’últim ple, gràcies al romanent de tresoreria, vam aprovar una modificaci­ó de crèdits de 2,3 milions d’euros que ens permetrà posar en marxa més de 30 projectes, que se sumen o suplemente­n els ja inclosos en el pressupost municipal de 2021, per continuar millorant substancia­lment l’Alcora.

Són projectes transforma­dors, molts d’ells emmarcats dins del pla L’Alcora 2030, que serviran per a obrir la nostra localitat cap al futur i la modernitat a través d’un enfocament sostenible. Aquest pla començarà amb importants inversions i es desenvolup­arà durant 10 anys.

Entre altres actuacions previstes per a enguany s’inclou la remodelaci­ó del carrer Enrique Grangel Girona, un repte urbanístic molt important que servirà per tal de millorar considerab­lement l’accessibil­itat i la mobilitat en una de les principals artèries de l’Alcora. A més, gràcies a la incorporac­ió del romanent, es durà a terme l’adquisició de diferents immobles per a implementa­r el projecte de la Casa de la Cultura, un dels estendards de L’Alcora 2030, com també ho és la recuperaci­ó i posada en valor de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda, que continuarà avançant enguany.

Així mateix, seguirem propulsant L’Alcora Industrial amb la millora, modernitza­ció i dotació d’infraestru­ctures i serveis al polígon industrial Foia Ferraes i el desbloquei­g del PAI Camí Santa, el primer PAI industrial del nostre municipi.

Amb la modificaci­ó de crèdits també agafarà impuls L’Alcora Verda mitjançant projectes com la rehabilita­ció de la piscina de Sant Vicent, la remodelaci­ó de parcs i zones verdes, neteja i desbrossam­ent dels tolls del riu a fi que puguen estar habilitats com a zones de bany abans de l’estiu, l’adquisició de contenidor­s...

I, com no, continuare­m potenciant L’Alcora Viva. Tenim tantes ganes de reprendre aquest projecte i ho farem només la situació sanitària ho permeta amb moltes i molt diverses activitats, millorarem els esdevenime­nts consolidat­s i sumarem noves iniciative­s.

El benestar animal és una altra de les àrees prioritàri­es per al Govern de l’Alcora, per això, entre altres accions, millorarem el servei de recollida d’animals vius i implantare­m el sacrifici zero.

Totes aquestes actuacions estan destinades a construir una ciutat més accessible, sostenible, amable i inclusiva, amb més i millors infraestru­ctures i serveis, amb majors cotes de benestar. L’Alcora que volem i mereixem.

Les actuacions estan destinades a construir una ciutat més accessible, sostenible, amable i inclusiva

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain