El Periódico Mediterráneo

Tribuna Barri a barri

- Falomir* SAMUEL

Traslladar el despatx al carrer és una cosa que porte fent des que vaig començar la meua etapa com a alcalde, fa ja quasi quatre anys. En realitat, vaig començar molt abans, ara que ho pense, doncs ja ho feia molt sovint durant el temps en què vaig exercir com a regidor d’Urbanisme i Medi Ambient.

Soc de l’opinió que moltes coses no poden veure’s o entendre’s en tota la seua dimensió des dels despatxos, així que és necessari xafar molt el carrer per tal d’escoltar, veure i després actuar... Eixe és l’ordre correcte, només d’aquesta manera es pot donar resposta a les vertaderes necessitat­s dels veïns i veïnes.

Dins de la iniciativa despatx al carrer, el mes d’abril passat vaig començar, al costat dels regidors i regidores de l’equip de govern, una ronda que ens porta cada dijous a cadascun dels barris de l’Alcora, així com a les urbanitzac­ions i pedanies.

Hui, que estarem pel barri de la Calderona, serà la tercera jornada del barri a barri i la veritat és que estem molt contents per la implicació i l’elevada participac­ió de la ciutadania en aquesta iniciativa, per la qual cosa aprofite per donar les gràcies a totes y tots. Tenim ja, de fet, un ampli llistat amb les peticions dels veïnats pels quals ja hem passat, sol·licituds a les quals ja estem donant o buscant una solució. Unes són més ràpides de solucionar i altres tenen un procés més costós, però, puc assegurar que s’intentarà i es farà tot el possible per tal de donar resposta a totes aquelles que siguen tècnicamen­t viables.

UNA VEGADA FINALITZAD­A

aquesta ronda, a més de continuar amb el despatx al carrer, la previsió és fer una segona edició del barri a barri, aquesta vegada en horari de vesprada, per la qual cosa totes aquelles persones que no puguen participar en aquesta podran ferho, lògicament, més endavant.

A més, ara mateix estem preparant altres projectes que ens permetran continuar fomentant la participac­ió ciutadana i, d’aquesta manera, continuar coneixent de primera mà les seues opinions i resolent els seus dubtes.

Des del principi, tot l’equip hem fet de la proximitat un senyal d’identitat del Govern de l’Alcora. Així, estem posant especial recalcamen­t en l’atenció personalit­zada des de totes les àrees, la qual cosa ens permet detectar problemes que, a vegades, en el dia a dia passen per alt. Pròxima parada: casc antic i voltants; ens veiem als carrers.

Moltes coses no poden veure’s o entendre’s en tota la seua dimensió des dels despatxos, així que és necessari xafar molt el carrer

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain