El Periódico Mediterráneo

Arriba a Castelló i Peníscola ‘El hombre que plantaba árboles’

L’espectacle familiar es podrà disfrutar tant hui como demà a les 18.00 hores

- R. D. M. especiales@ epmediterr­aneo.com CASTELLÓ

La Generalita­t, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta hui a les 18.00 hores al Palau de Congressos de Peníscola i demà, a la mateixa hora, el premiat espectacle familiar El hombre que plantaba árboles, de la companyia Teatro Gorakalda. «Portar la millor programaci­ó familiar és un repte que ens plantegem totes les temporades i tindre la peça que ha rebut el reconegut Premi FETEN 2022 a la millor dramatúrgi­a és una mostra de l’esforç i de la serietat que per a tot l’equip de l’IVC té aquest públic, ja que seran els espectador­s del futur», assenyala el delegat territoria­l de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes. Destaca el fet de portar la peça a Castelló i Peníscola al llarg del cap de setmana perquè creuen que deuen «de facilitar al màxim que el públic de les diferents comarques tinguen a prop aquesta oferta», puntualitz­a.

El hombre que plantaba árboles mostra la meravellos­a història d’Elzéard Bouffier, un pastor imaginari, encara que totalment creïble, que durant molts anys es va dedicar a plantar arbres en una extensa zona de la Provença i va convertir en una zona plena de vida i de verdor el que abans era un erm desolat. És la història de la trobada de dos homes enmig d’una soledat indescript­ible. Un és un pastor que dedica la seua vida a reforestar el medi en el qual viu per a salvar la terra; l’altre és un jove que s’està buscant a si mateix, que descobreix que la voluntat i la generosita­t són les armes de la resiliènci­a. Tot contat des de l’enteniment de la naturalesa, la força creativa de l’ésser humà i l’amor als xicotets detalls.

L’espectacle està adreçat a un públic a partir de sis anys. Les entrades tenen un preu de quatre euros i es poden adquirir en la taquilla electrònic­a de l’IVC.

TARGETA ‘LA MENUDA’ Per altra banda, l’Institut Valencià de Cultura a Castelló dona la possibilit­at a totes les famílies d’obtindre la targeta La Menuda. Si s’acumulen cinc visites a les activitats familiars organitzad­es a Castelló al Teatre Principal, a l’Auditori i Palau de Congressos i al Museu de Belles Arts, s’aconseguei­x una entrada gratuïta extra. En totes les visites familiars s’ha de presentar la targeta perquè siga segellada per a aconseguir la promoció que ofereixen des del IVC.

La targeta La Menuda es pot demanar en les taquilles del Teatre Principal, l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i del Museu de Belles Arts.

 ?? ?? Imatge del premiat espectacle familiar ‘El hombre que plantaba árboles’ que es podrà veure a Castelló i Peníscola.
Imatge del premiat espectacle familiar ‘El hombre que plantaba árboles’ que es podrà veure a Castelló i Peníscola.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain